Catalyst Euro Zone 2016 London

Catalyst Global - Euro Zone 2016

Gepubliceerd op 9 jul. 2016 door Mark Davenport

Op 7 en 8 juli 2016 kwamen leden van het Catalyst Team Building Network in Europa in Brighton samen voor hun tweejaarlijkse Eurozone conferentie 2016. De conferentie bracht 40 van 's werelds beste teambuilders uit heel Europa en het Verenigd Koninkrijk samen, waaronder Ierland, Letland, Litouwen, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Finland, Tsjechische Republiek, Israël, Denemarken, Portugal, Oostenrijk, Malta, het VK en Slovenië.

CEO van Catalyst Global, Guy Baker startte de Euro Zone 2016 door de menigte te imponeren met details over de in de afgelopen 12 maanden geweldige behaalde prestaties van de groep. Vervolgens konden, gebruikmakend van de Go Team - Go Engage (een tablet-based app), de deelnemers kiezen voor discussieonderwerpen, waaronder Sales: Leiden met het waarom, een beïnvloeder worden, zich richten op herhaalverkopen, leren & ontwikkeling, marketing en productinnovatie.

Een belangrijk thema voor de conferentie was Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de kracht van het geven. Sinds men zich aansloot bij het wereldwijde “gevend” initiatief B1G1 eind 2015, heeft Catalyst Global Network al 225.549 B1G1 “impacts” gerealiseerd! Johnny Machiels, van Event Masters in België, sprak over de ongelooflijke impact die B1G1 had op hun team en op hun klanten. De groep besprak manieren waarop ze deze kracht nog beter konden gebruiken in hun bedrijf en namen actief deel aan een nieuwe versie van het spel Go Team - Go Give. Teams trokken naar de Brighton Lanes om een reeks uitdagingen aan te gaan waarbij de succesvolle acties resulteerden in “impacts” voor B1G1 doelen! Win-Win!

Aan het einde van de eerste dag ontspanden de gedelegeerden met een biertje of een wijntje. Ze namen ook deel aan de activiteit Push It! geleid door energieke MC, Ramses Van Ryssen. In deze tablet-based teambuilding activiteit vochten de teams tegen elkaar en gingen ze een reeks hersenkrakers en fysieke teamuitdagingen aan.

Het delen en samenwerken ging door tijdens het diner en een drankje in The Tempest op Brighton Beach ter ere van Team Building Ireland’s Oran Masterton’s verjaardag!

Dag 2 begon met een sessie getiteld "Details make the difference" met inzichtelijke presentaties over de 10 belangrijkste producten. Elk product werd gepresenteerd door een specifieke partner wiens aandacht voor detail in de verkoop en levering ertoe had geleid dat het product op hun markt populair was. Gastspreker, Andy Fieldhouse van Biz Group UAE, vervolgde met het delen van zijn doordachte inzichten over hoe je je het best kon richten op het binnenhalen van herhaal aankopen.

Na de lunch namen Europese netwerkpartners deel aan een demonstratiespel van het krachtige ervaringsgerichte leermiddel, gebaseerd op leiderschap en het populaire thema de beklimming van Mount Everest, 'Peak Performance'.

Het netwerken ging door tot lang nadat de formele conferentieagenda was afgelopen en ook enthousiast online op ons netwerkforum. Deelnemers concludeerden dat ze zo'n fantastische tijd van delen hadden beleefd dat ze van plan waren om elkaar vaker te ontmoeten! Het leiderschapsteam van Catalyst Global is enthousiast over het voortzetten van het delen van leren en samenwerken wanneer ze in oktober de Kota Kinabalu teams uit Azië en Australië zullen ontmoeten in Azië Zone 2016.

Het was zo inspirerend en een echt geweldige tijd. Ik heb veel nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan voor productontwikkeling, verkoop en kreeg een aantal antwoorden op mijn vragen voor een aantal specifieke producten. Ik ben er echt trots op partner van jullie allemaal te zijn, omdat jullie het allemaal geweldig goed doen in jullie landen. Het was zo geweldig om jullie verhalen te horen over jullie bedrijven, jullie verkopen en jullie ervaringen.

Dace Stipniece, Letland Country Manager

Dank aan allen voor het warme onthaal en de openheid die jullie hebben getoond om me te helpen bij het betreden van de Catalyst World ;) Ik heb een geweldige tijd gehad en veel plezier beleefd in Brighton, ik heb veel geleerd over de producten, de beste praktijken en enkele initiatieven waarvan ik het bestaan niet eens wist ... nogmaals bedankt, jullie zijn echte professionals, een high-end community en ik ben zo trots dat ik deel uitmaak van het team!

Monica Dymacz-Kaczmar, CEO, Exprofesso, Polen

Zoals gewoonlijk leerde ik zo veel tijdens deze paar dagen en ik realiseerde mij weer opnieuw hoe krachtig ons geweldige netwerk is. Ik heb veel nieuwe contacten gelegd en hopelijk enkele kansen om achteraan te gaan. Ik heb zoveel energie gevoeld tijdens deze twee dagen, geweldig om de passie te horen die iedereen voor hun merk en hun mensen voelt!

Oran Masterton, Creator of Opportunities, Xtreme.ie

We hebben veel geleerd en waren onder de indruk van andere leden van onze groep. Alles, vanaf de organisatie tot individuele toespraken, was geweldig en goed geregeld. Als ik voor mezelf mag spreken - het resoneerde met mij op een heel persoonlijk niveau. De mensen uit andere Europese landen waren buitengewoon, evenals het management van Catalyst Global zelf. Jullie doen allemaal geweldig werk - ga zo door! We hopen je snel weer te zien in misschien wel een exotische bestemming ..!

Nikola Havlova, Evenementenmanager, Maxin Praag

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws