Catalyst Global Conference 2015 Bangkok

Catalyst Global Conferentie 2015

Gepubliceerd op 1 nov. 2015 door Mark Davenport

Op 28 - 31 oktober 2015 kwamen leden van het Catalyst Team Building Netwerk samen in Bangkok in het Anatara Riverside Resort voor hun tweejaarlijkse wereldwijde conferentie. De conferentie bracht 40 van 's werelds beste teambuildingbedrijven samen die 60 landen vertegenwoordigen onder de conferentieslogan, 2020 Vision - Our Future, Our Network. (2020 Visie – Onze Toekomst – Ons Netwerk)

De conferentie bood deelnemers de gelegenheid om te netwerken en best practices te delen, en manieren te bespreken om de kracht van het Catalyst Global netwerk tegen 2020 te benutten.

Een belangrijk thema voor de conferentie was maatschappelijk verantwoord ondernemen en de kracht van het geven. Keynote spreker was Paul Dunn van B1G1, een organisatie die kleine en middelgrote bedrijven helpt meer sociale impact te bereiken door “geef” activiteiten in hun dagelijkse zakelijke activiteiten op te nemen. In overeenstemming met dit thema werden populaire Catalyst MVO teambuilding producten zoals "Hole in One" en "Toy Factory" opnieuw bekeken, terwijl het nieuwe fietsenbouwproduct "Building a Dream" en een product gericht op het redden van honden, Borkitecture, voor de eerste keer werden geïntroduceerd.

Er werden twee nieuwe tablet gebaseerde producten geïntroduceerd. Push It! een volledig meeslepend high energy tabletactiviteit die een reeks hersenkrakers en fysieke teamuitdagingen omvat. En 'Peak Performance', een krachtige ervaringsgerichte leermethode dat gebaseerd is op het populaire thema van het beklimmen van de Mount Everest.

Andere geïntroduceerde producten zijn 'Beat the Box', een intrigerende gezamenlijke uitdaging waarin teams een reeks mysteries ontrafelen om een doos binnen een beperkte tijd te ontgrendelen. En 'Puppet Masters', die de communicatieve vaardigheden van het team uitdagen terwijl ze gigantische poppen manoeuvreren om schijnbaar eenvoudige menselijke acties uit te voeren.

Muziek- en ritme evenementen waren een hoogtepunt met als speciale gast Saul Eisenberg van Junk Orchestra UK die deelnemers via "Funk the Junk" prachtige muziek liet maken met instrumenten gemaakt van gerecycleerde materialen. Terwijl het team van de Indiase partner d'frens de groep leidt door een nieuwere versie van de populaire teambuildingsactiviteit, Blow the Blues Away.

Een marktplaats op donderdagmiddag gaf potentiele producten een podium die getoond konden worden bij Team Up Events! New Zealand's Cake Off, BeChallenged Australia's Box Empire en India's Joint Venture Jeep stonden daarbij centraal.

Het netwerken ging verder rond het zwembad, lang nadat de formele agenda van de conferentie ten einde was en ook met onverminderd enthousiasme en opwinding online.

Catalyst Global CEO, Guy Baker zei:

"Bij Catalyst Global zijn we er trots op deel uit te maken van een organisatie die gebaseerd is op een fundament van vertrouwen ... waar teambuilding professionals van over de hele wereld kunnen netwerken, de best practices kunnen delen en samen plezier kunnen hebben!"

Stu Robinson , Managing Director, Team Up Events, Nieuw-Zeeland

"De conferentie in Bangkok overtrof alle verwachtingen en diende als verdere versterking van hoe gelukkig ik ben om een partner van het netwerk te zijn - dus nogmaals bedankt voor het vertrouwen, en vooral om de kans om betrokken te zijn bij zo'n energieke en innovatieve groep van teambuilders! Een enorme felicitatie moet ook worden uitgesproken omdat ik geloof dat jullie allemaal iets hebben gemaakt dat niet alleen ongeëvenaard is, maar die ook een blijvende erfenis zal achterlaten met betrekking tot de impact die jullie allemaal hadden op de Team Building industrie in het verleden en ongetwijfeld zullen hebben de toekomst."

Assaf Jacoby , Directeur van The Challenge Group, Israël

Ik wil mijn dank uitspreken voor de goed georganiseerde en goed geplande conventie. Ik heb een geweldige tijd gehad en veel geleerd – een geweldige familie! Kan niet wachten op de volgende.

Bert Knuts, Managing Director, Event Masters, België

We zijn nu terug in België en genieten van de 'na-effecten' van de geweldige Catalyst Global Conferentie. We zijn erg blij met deze fijne Catalyst familie en kijken nu al uit naar onze volgende avonturen in de toekomst. Gefeliciteerd en heel veel dank voor jullie allemaal! Jullie hebben allemaal geweldig werk geleverd en het was geweldig voor ons om contact te maken met onze collega's in de branche. De 3 dagen in Bangkok waren heel inspirerend voor ons en gaven een boost aan energie!

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws