go team launches in brighton

Go Team start in Brighton

Gepubliceerd op 12 jun. 2013 door Mark Davenport

Speurtocht teambuilding application Go Team start in Brighton.

Met het zonnige weer van vorige week bleek Brighton aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk de ideale locatie om nog een innovatief nieuw teambuilding product te lanceren. Vijf teams namen deel aan een zeer competitief evenement om de belangrijkste kenmerken van deze unieke 'stadsontdekkingstocht uitdaging' technologie te testen. De Go Team-app werkt op tablets en is voorzien van een unieke volgpijl waarmee teams naar hun tussenstops worden geleid. Zodra de leden op hun bestemming aankomen worden door GPS geactiveerde uitdagingen aan de teams voorgelegd in de vorm van vragen, aanwijzingen en foto's waarbij teamwerk vereist is.

Deze geweldige race onthulde wat verborgen geschiedenis en enkele onbekende feiten over Brighton. Updates, feedback en scores werden in real time bijgehouden terwijl de voortgang van de teams door de lanen en stegen van deze fascinerende stad door de technologie werd bijgehouden.

Hebben we iemand onderweg verloren? Nee! Go Teams' slimme technologie berekent voor ieder team routes van dezelfde afstanden en brengt alle teams op een bepaalde tijd veilig op hun eindbestemming.

We hebben wat uitstekende feedback op Go Team gekregen; het is een erg flexibel systeem gebleken dat dient als een creatief platform geschikt voor iedereen met of zonder beperking en alle terreinen. Of het conferentiebestemmingen zoals in Brighton zijn; struinend langs wandelpaden, rennen door het bos of op het water, Go Team creëert memorabele interacties en de deelnemers leren de locatie goed kennen.


Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws