Catalyst Master Class Paris 2018

Teambuilding Facilitators Masterclass

Gepubliceerd op 3 mei 2018 door Mark Davenport

Europese teambuilding-facilitators en -trainers wonen Catalyst Master Class in Parijs bij.

Op 2 mei hebben teambuilding-facilitators en -trainers uit heel Europa een Catalyst Global Master Class gevolgd. Het thema van het evenement was Tips & Tricks voor teambuildingfacilitators. Het evenement werd georganiseerd en geleid door Guy Bergeaud, die meer dan 30 jaar ervaring heeft in verkoop- en teambuildingfacilitering.

Catalyst Master Class Paris 2018

Met vertegenwoordigers van Europa's toonaangevende teambuildingbedrijven in meer dan 15 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Bulgarije, België, Polen, Slowakije, Tsjechië, Ierland, Malta, Finland, Duitsland, Slovenië, Roemenië, Slowakije en de Baltische staten, van beginner tot ervaren professional, was er gedurende de dag veel uitwisseling en samenwerking.

Catalyst Master Class Paris 2018

De deelnemers werden aangetrokken door de brede agenda die alle elementen van facilitering en opleiding omvatte, waaronder voorbereidingstechnieken, technieken en creatieve ideeën om de betrokkenheid van het publiek te behouden, methoden voor effectieve en krachtige debriefing en de beste praktijken voor teambuilding.

De visie en de leidende mantra van het Catalyst Global teambuilding netwerk is Excellence In Team Building. Betrokkenheid en welzijn van werknemers zijn van cruciaal belang voor de bedrijfsproductiviteit in 2018 en we geloven dat effectieve teambuilding daarbij een belangrijke rol speelt. Maar teambuilding moet passen bij de gewenste resultaten van het bedrijf en moet worden geleverd en gefaciliteerd met dat doel in gedachten.

zei Guy Baker, CEO van 's werelds grootste netwerk van teambuildingbedrijven.

Deze masterclass is slechts één van de manieren waarop Catalyst Global werkt aan het bereiken van uitmuntendheid in teambuilding over de hele wereld. Het is geen wonder dat de bedrijven die lid zijn van het wereldwijde netwerk van Catalyst tot de vaste keuze behoren van bedrijven die op zoek zijn naar een teambuildingprogramma dat een effectief onderdeel vormt van hun human capital-programma.

Het was een enorm succes. De dag liep uit op een energieke sessie waarbij waardevolle informatie openlijk werd gedeeld. De lessen uit de bijeenkomst werden vastgelegd en beschikbaar gesteld als reflectie voor de aanwezigen en andere facilitatoren in het teambuildingnetwerk.

Catalyst Master Class Paris 2018

De dag werd afgesloten met een foto van de herdenkingsdiploma's die aan alle deelnemers werden uitgereikt. Er zijn vriendschappen gesmeed tussen landen en bedrijven en het netwerken en delen zal blijven doorgaan. Dat draagt bij aan de waarde van die dag.

"Wow, wat een inspiratie om zoveel getalenteerde moderators, facilitators en MC's samen te zien die hun expertise en knowhow delen! Dit netwerk bestaat uit ongelofelijke mensen die zo gepassioneerd zijn over het leveren van waarde en onvergetelijke ervaringen aan hun klanten - wat een voorrecht om van hen te leren en de unieke gezichtspunten en de logica van mensen uit verschillende landen te leren kennen."
Tiina-Katrina Kaber, EnterTrainer en Landenmanager, UPAS, Estland.

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws