goal soccer themed teambuilding

Teambuilding met een voetbal thema

Gepubliceerd op 1 mei 2017 door Mark Davenport

Nu het wereldkampioenschap voetbal snel nadert, is er geen betere tijd om de energie en passie van Zuid-Amerikaans voetbal te ervaren. Goall is niet alleen heel leuk, het heeft ook zeer sterke zakelijke analogieën die echt waarde toevoegen aan deze unieke teamuitdaging.

In een beperkt tijdsbestek van 2-3 uur leiden jullie mensen op om door middel van hun talent hun team naar de top van de competitie te brengen. Deelnemers ervaren de druk die de hedendaagse voetbalmanagers ervaren: spelers trainen, sponsorschappen onderhandelen en uiteindelijk doelpunten scoren!

Punten staan in deze game gelijk aan prijzen en het team met de hoogste score is datgene die zijn tijd en middelen strategisch het best beheert om maximale resultaten te behalen.

Goall is in Brazilië ontwikkeld door onze lokale partner Conquistar en is nu wereldwijd exclusief verkrijgbaar via het Catalyst Teambuilding netwerk van regionale partners.

We zijn erg trots om de passie van voetbal naar de wereld van teambuilding te brengen. Goall is hier in Brazilië al heel goed ontvangen met meerdere verkopen aan zakelijke klanten. De foto's die je hier ziet zijn afkomstig van Libra Group (wereldwijde havens en luchthavens). Dit was een conferentie met 350 afgevaardigden, maar de oefening werkt even goed voor kleinere groepen vanaf 30 personen.
Elves Costa van Conquistar in Brazilië

Klik hier voor meer informatie en een actie video van dit evenement.

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws