go team canada

Go Team nu beschikbaar in Canada

Gepubliceerd op 28 aug. 2017 door Alexandra Pett

Hightech speurtochten zijn aangekomen in Canada! Catalyst Global is een samenwerking aangegaan met teambuilding specialisten Eventology om in heel Canada tablets met Go Team speurtochten te leveren

Dit zijn erg opwindende tijden. Teambuilding in Canada gaat door een overgangsperiode heen en Eventology loopt voorop met een breed scala aan teambuilding uitdagingen en belonings- en erkenningsprogramma's.
We introduceren een nieuw perspectief op teambuilding evenementen in Canada en door deel te nemen aan het Catalyst Global netwerk blijven we onze baanbrekende positie behouden. Go Team is een zeer flexibel platform voor teambuilding, compleet met ongelooflijke back-up en ondersteuning door het Catalyst Global team. Mijn evenementbemanning ontwerpt al routes met gebruik van tablets in Vancouver, Toronto, Ottawa, Montreal en Calgary
Nadat Go Team volledig is gelanceerd zullen we nog meer unieke Catalyst Teambuilding concepten introduceren op de markt, met een volledig portfolio van energie boosters voor conferenties, motiverende games en interactieve bedrijfssimulaties"
Alexandre Pett - Eventologist

Bezoek www.eventology.ca voor meer informatie over de leidende teambuilding leverancier van Canada

Alexandra Pett

Oprichter Eventology, Canada

De oprichter van Eventology Canada met Specialiteiten in evenementenbeheer, creatief evenementontwerp en trainingsstrategie.

Al Het Netwerk Nieuws