Arabian Market

Handelsstrijd om familierijkdom te maximaliseren

30 minuten - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De uitdaging vindt plaats in de verdragsstaten in de jaren 1800. Families onderhandelen om hun rijkdom te vergroten door de handel in dadels, kamelen, vis, specerijen, parels, water, geld en de oh zo belangrijke informatie. Gesplitst in 'families' en gewapend met een zakje Arabische handelsgoederen worden de teams uitgedaagd om de rijkdom van hun families te maximaliseren. Teams moeten begrijpen wat andere families nodig hebben door gebruik te maken van vraag- en onderhandelingsvaardigheden. De kracht van die informatie is alleen bruikbaar als ze wordt gedeeld. Teams onderhandelen en handelen om hun rendement te maximaliseren. De eindscores weerspiegelen de interactie en aanpak van de teams.

Leerresultaten

Arabian market is een leuke en interactieve uitdaging die wordt aangedreven door communicatie. Het versterkt het netwerken en het belang van positieve relaties. Duidelijk begrip van de waarde van informatie is het meest waardevol. Werken aan een win-win oplossing is essentieel voor succes.

Hoewel dit een competitieve oefening is zijn de meest succesvolle teams de teams die met anderen samenwerken om win-win resultaten te creëren, terwijl ze tegelijkertijd focussen op hun eigen uiteindelijke resultaten.

Offerte Aanvraag