Battle of the Big Top

Organiseer, ensceneer, manage & voer een circusvoorstelling op

4 - 8 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
70 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Battle of the Big Top is een spannende, energieke en uitdagende ervaring die zijn hoogtepunt bereikt met een unieke circusvoorstelling speciaal gecreëerd door de deelnemers. Ze organiseren, regisseren, beheren en voeren hun show op voor een uitgenodigd publiek! In minder dan een dag leren beginnende circussterren onder deskundige begeleiding van professionele artiesten de benodigde vaardigheden om uit te groeien tot doorgewinterde artiesten.

Alle vaardigheden vragen om een collectieve teambenadering en variëren van onder andere steltlopen, de clown spelen, trapeze, jongleren, vloergymnastiek en koorddansen. Achter de schermen zijn er ook tal van even belangrijke rollen te vervullen, zoals theaterhulp, geluid, licht en natuurlijk Spreekstalmeester!

Deze nieuwe vaardigheden worden vervolgens gechoreografeerd tot een voorstelling. De grote finale is de perfecte showcase voor een verenigd team tijdens de 'Greatest Show on Earth!'

Iedereen barst van trots, want hun harde werk wordt beloond met gejuich en applaus.

Leerresultaten

In Battle of the Big Top draagt iedereen een steentje bij en leert iedereen een nieuwe vaardigheid die ze aanvankelijk onmogelijk achtten.
De adrenaline wordt flink opvoert en inspireert deelnemers om hun persoonlijke verwachtingen te overtreffen. Het is een fantastische manier om samenwerking, leiderschap en creativiteit aan te moedigen. Tegelijkertijd moet men goed met elkaar communiceren en verstandig met de beschikbare hulpmiddelen omgaan om zo de ware geest van het circus te belichamen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Battle Of The Big Top is gebruikt om een speciale gelegenheid voor kansarme jongeren te creëren. Na het perfectioneren van de act worden kinderen uitgenodigd in de 'Big Top' om verwend te worden met popcorn en andere lekkernijen. Ze worden dan op een unieke manier vermaakt tijdens het kijken naar uw eigen circusvoorstelling.

Offerte Aanvraag