Boom Time Live

Intuïtief muziekvideospel

30 minuten - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
24 - 4000

Programmaoverzicht

Boom Time Live is OPWINDEND! De formule is simpel: hoe beter de spelers het ritme volgen, des te meer wordt de menigte opgezweept en hoe luider hun instrument in de geluidsinstallatie te horen is. Aan het eind van de eerste ronde wordt de beste speler uit elke groep automatisch op de hoogte gebracht en naar het podium geroepen voor de ultieme confrontatie. Maar ze staan er niet alleen voor: hun supporters zitten in de menigte, spelen mee en laten hun kampioenen bonuspunten scoren.

Het exclusieve Boom Time Live-systeem omvat analoge instrumenten die via de smartphones van de deelnemers met elkaar zijn verbonden waardoor realtime scoren en een interactieve soundtrack + grafische interface mogelijk zijn. Geen download nodig, dit is een web app en wordt in enkele seconden opgezet door middel van een QR code / snelkoppeling die werkt op een gesloten wifi netwerk. Boom Time Live is eenvoudig aanpasbaar en kan worden opgetuigd met uw logo of evenementslogan.

Leerresultaten

Boom Time Live maakt gebruik van een uitgekiende mix van 'old school' en hightech en zal het bedrijfspubliek door muziek enthousiast maken.

Door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling bundelt Boom Time Live alle belangrijke pedagogische lessen van duizenden muzikale teambuilding evenementen en combineert deze in een intuïtieve videogame interface die niet-muzikanten in staat stelt om de basisprincipes van muziek in een paar minuten te begrijpen, een lied te oefenen en samen te spelen.

Deelnemers worden betrokken, gemotiveerd en gestimuleerd door dit programma dat het denken verandert. De real time score bevordert teambinding en een gezonde competitie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Boom Time Live kan worden geleverd zodat de gescoorde punten ten goede komen aan de NGO van uw keuze of kies uit een reeks projecten via onze samenwerking met B1G1.

Related Testimonial

Iedereen was er volop mee bezig. De realtime scores in de LIVE! versie waren geweldig. Mensen werkten goed in hun team samen in een poging om andere teams te verslaan.

Offerte Aanvraag