Cartoon Capers

Teams creëren een komisch strip story board

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Een komisch evenement van planning, communicatie en creativiteit georganiseerd rond de productie van een gigantisch stripverhaal.

De uitdaging is dat alle teams samenwerken om een stripverhaal te maken op grote, vooraf getekende strip storyboard 'frames'. De frames hebben een volgorde, maar de teams krijgen geen aanwijzingen over wat die volgorde precies is. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over voor levendige discussies over wat waar hoort. Het evenement culmineert in een 'live' presentatie van de strip - een zeer onderhoudende climax voor een leuke en tot nadenken stemmende activiteit en een gedenkwaardige manier om belangrijke conferentieboodschappen te versterken.

Leerresultaten

Het evenement mondt uit in een 'live' presentatie van de strip, waarbij elk team hun doek showt - een zeer vermakelijke climax voor een leuke en tot nadenken stemmende activiteit. Cartoon Capers combineert goedmoedig plezier met een gedenkwaardig middel om belangrijke conferentieboodschappen te versterken. En natuurlijk zal het eindresultaat tijdens de rest van het evenement de ruimte opfleuren.

Cartoon Capers slaagt erin om de belangrijkste boodschap van de dag zo helder mogelijk te maken en te versterken!

Offerte Aanvraag