DJ Democracy

Teams gaan naar de draaitafels

2 - 4 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
100 - 500

Programmaoverzicht

Teams strijden om de bedrijfsvisie en -waarden te promoten. DJ Democracy is een nieuw, opwindend en motiverend workshopconcept dat zeer interactief en inclusief van aard is en kan worden aangepast om een breed scala aan gemeenschappelijke en op maat gemaakte zakelijke teambuildingsdoelen te promoten. Teams gaan naar de draaitafels en nemen de rol van DJ aan om tracks te spelen die de bedrijfscultuur weerspiegelen.

Dit is een verfrissende nieuwe benadering van het concept van bedrijfsentertainment, waarbij het publiek het laatste woord heeft door te beslissen welk team het beste is.

Voor een teambuilding activiteit afgestemd op uw organisatie haalt u met DJ Democracy een topper in huis.

Leerresultaten

Een fantastische ijsbreker voor elke conferentie, DJ Democracy moedigt uw teams aan barrières te doorbreken, hun geest te openen en samen te werken voor een gemeenschappelijk doel - en tegelijkertijd een geweldige tijd te beleven.

DJ Democracy is verfrissend en vermakelijk. Het moedigt democratisch leiderschap, onderhandelen, conflictbeheersingsvaardigheden, creatief denken en toewijzing van taken aan. Het is deels een probleemoplossende oefening en deels rave. DJ Democracy spreekt alle deelnemers aan ongeacht hun achtergrond of muzikale smaak.

Door teambuildingactiviteiten zoals DJ Democracy bouw je aan een evenwichtig bedrijf.

Related Testimonial

Sommige DJ-sets waren echt grappig, zelfs als het om heel serieuze onderwerpen ging. Het stelde het management in staat om een stap terug te doen en op een meer luchthartige manier de problemen aan te pakken. Het was ook een geweldige manier om onze mensen losser te maken en zichzelf te uiten.

Offerte Aanvraag