Flashmaster

Teams managen een raketvlucht

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief
36 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Kan jouw team het universum redden ... of op zijn minst een raket lanceren? Jij en je kameraden zijn gestrand op een onstabiele planeet in de Melkweg. Het is je plicht om een veilig 'Raket Landingssysteem' te ontwerpen en te bouwen. Met behulp van de beperkte beschikbare middelen is het essentieel dat je je kennis maximaal toepast!

Het regelen van de juiste snelheid van het ruimteschip zorgt voor een succesvolle lancering. Maar mocht je raket het Station missen, dan zijn jij en je kameraden gedoemd om voor eeuwig doelloos in de Ruimte rond te zweven.

Als jullie te snel landen kan jullie raket bij het neerkomen exploderen. Wees daarom vindingrijk. Wees creatief. Wees origineel. Denk lang maar voorzichtig na. Denk veilig, maar krachtig na! Het aftellen is begonnen...10...

Leerresultaten

De teams die overleven zijn de teams die samenwerken, op elkaars individuele kracht en behendigheid vertrouwen en die luisteren naar de ideetjes die het verschil maken. Het lijkt daarmee op de kernvaardigheden die nodig zijn om een bedrijf te laten overleven.

Flashmaster is zo ontworpen dat uw teams 'out of the box' moeten denken, onder druk samen moeten werken, en in het zicht van falen succes moeten bereiken. Flashmaster test alle vaardigheden die nodig zijn om als winnend team op Aarde terug te keren.

Deze fascinerende teambuildingsactiviteit zorgt ervoor dat een groep individuen samensmelt tot een team.

Offerte Aanvraag