Go For Gold

Ga voor goud met deze Teamwerk uitdaging

2 - 8 uren
Binnen en buiten
Competitief
16 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Rio 2016 wordt een onvergetelijke ervaring: van het wonder van de openingsceremonie tot de sensatie van de sportieve actie, er gaat niets boven de Olympische Spelen! Going For Gold is uw team's kans om de passie, hartstocht, doorzettingsvermogen en vastberadenheid te ervaren die nodig is om de ultieme prijs te behalen - een gouden medaille!

Ontworpen om zowel uitdagend als leuk te zijn richt Going For Gold zich vooral op teamwerk. Tegelijkertijd toont dit evenement aan dat 'het geheel altijd meer is dan de som van de delen' en dit bewijst ook dat je buitengewoon veel plezier kunt hebben met het proberen om de beste te zijn.

Terwijl uw team de overwinning behaalt, zult u ongetwijfeld de opwinding voelen om het schijnbaar onmogelijke te bereiken.

Er zullen momenten van pure magie zijn, epische triomfen als gevolg van succesvol teamwerk en zelfs momenten van uiterste wanhoop om te winnen!

Leerresultaten

In een evenement dat ervoor zorgt dat de op het circuit en in het veld geleerde lessen worden meegenomen naar de werkplek en daarbuiten, ervaart uw team de spanning en sensatie van de ultieme sportieve uitdaging. Beleef vandaag de Olympische Spelen en ga met uw team voor goud!

Deze activiteit is prima geschikt om de performance en de effectiviteit van uw team vergroten.

Related Testimonial

Go for Gold was een geweldige kans voor onze mensen om teamwerk in actie te ervaren. Ze vonden het interessant om het na afloop van het evenement te bespreken en zeiden dat het erg lastig was om realistisch te zijn over hun eigen vaardigheden met mensen die ze niet kenden. Tijdens de activiteit ontdekten ze echter hoe belangrijk dit was. Ik weet dat iedereen zich verkwikt voelde vanaf het moment dat hij/zij iets fysiek deed. Het was geweldig om de technologie te hebben om de activiteit aan te sturen..... omdat de scores realtime waren konden teams hun strategie en aanpak blijven aanpassen. Vanuit dat perspectief ben ik blij dat we ervoor gekozen hebben om het over een tijdspanne van 2 uur te doen".

Offerte Aanvraag