The Great Space Race

Stoutmoedig gaan waar geen mens ooit is geweest

1 - 2 uren
Buiten
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Lanceer een raket en red de wereld! Klinkt dat uitdagend? Dat is het ook, maar het is geen raketwetenschap!

Gestrand op een verre planeet hebben uw medewerkers maar één doel - hun raket lanceren en weer naar huis gaan. Maar voor een succesvolle lancering van de raket moeten ze een reeks uitdagingen aangaan die ze tot het uiterste zullen testen. Binnen speciaal ontworpen aluminium capsules zijn taken, proeven en puzzels waarvoor je lateraal moet denken en fysieke behendigheid en teamwork nodig hebt om ze op te lossen.

Voor elke voltooide uitdaging verdienen teams punten die kunnen worden gebruikt voor de aankoop van raketlanceringscomponenten.

Wanneer alle teams hun krachten bundelen en de componenten samenkomen begint het aftellen en de lancering van een enorme raket vindt plaats - de perfecte happy end van een teamuitdaging die niet van deze wereld is.

Leerresultaten

The Great Space Race kan worden aangepast aan elke duur of locatie. Het draait allemaal om teamwerk, omdat het de gecombineerde fysieke en mentale inspanning van iedereen vereist om te slagen.

Met een verscheidenheid aan vraagtypes van mentaal, actief, innovatief, creatief, lateraal denken en dergelijke, is er voor elk wat wils. Tests en puzzels vereisen lateraal denken, fysieke behendigheid en teamwork om op te lossen.

In The Great Space Race leren individuen hun eigen sterke punten te herkennen en de diverse vaardigheden van anderen in hun team te waarderen. Wederzijds vertrouwen ontstaat wanneer uitdagingen met succes worden afgerond en een gevoel van eenheid binnen het team wordt opgebouwd.

De laatste gezamenlijke activiteit brengt de hele groep samen om collectief het succes te vieren.

Offerte Aanvraag