Horses for Causes

Maak een paard & race om to winnen

30 minuten - 2 uren
Binnen
Competitief
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Om de actie op gang te brengen wordt elk team uitgerust met ingenieus bouwpakket voor het maken van hobbelpaarden die exclusief voor Catalyst Global zijn ontworpen. Daarna begint de aftelprocedure als de deelnemers koortsachtig een groot aantal pop out-onderdelen coördineren. Als de 3D-paardencreaties op de blauwdruk lijken, dan zijn je teams klaar om te racen.

Met de vloer vrijgemaakt en rijstroken aangelegd begint de gokfase van de activiteit. Teams nemen het tegen elkaar op in een reeks hilarische races met hoge inzetten. Als elke race wordt aangekondigd doen verse jockeys hun uniform kostuum aan en wordt er opnieuw ingezet. Door het klappen van de zweep en een sterke polsbeweging kun je elke race winnen, maar tactische weddenschappen worden aangemoedigd om het ultieme winnende team te bepalen!

Elke race is een adrenaline gevulde achtbaan van emotie, waarbij lopers en renners worden toegejuicht door extatische toeschouwers. Winst of verlies, iedereen zal zich zeker amuseren en een affiniteit met hun paard opbouwen.

Leerresultaten

In Horses for Causes leren teams het belang om instructies juist te interpreteren tot en met de afronding onder druk, omdat concurrerende teams zich rond hen verdringen om alles af te krijgen. Te snel en het paard gaat te traag van start en andere teams lopen op hen in.

Het element paardenweddenschappen heeft betrekking op het aanleren van knowhow om strategisch te investeren, het begrijpen van kansen en het werken in het voordeel van het team om het voordeel te maximaliseren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In Horses for Causes eindigt de actie met elk aantrekkelijk hobbelpaard dat in een veiling naar de hoogste bieder gaat, een fantastische manier om geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze.

Related Testimonial

Horses for Causes was een leuk creatief evenement dat ons ook de mogelijkheid gaf om samen aan liefdadigheid te doen.

Offerte Aanvraag