How The West Was Won

Actievol zakelijk spel in Het Wilde Westen

2 - 3 uren
Binnen
Competitief
50 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

How The West Was Won is verwant aan het historische spel 'Second Life'. De ingewikkelde gamematrix zorgt voor een gemeenschappelijke omgeving waarin de deelnemers verantwoordelijk zijn voor hun eigen acties.

Het is een indoor teambuilding evenement met een spectaculair thema rond de pionierende families uit het grote Wilde Westen. How The West Was Won vindt plaats in Dodge City in het jaar 1860 en het is een uitdaging vol actie waarbij de afgevaardigden van elk team een veehouderij moeten bestieren.

De game richt zich op de implementatie van de strategie en het risicobeheer gedurende vier jaar. De economische cyclus van de game weerspiegelt de maar al te bekende schommelingen die we in de zakenwereld van vandaag de dag ook mogen ervaren.

Teams moeten beschikken over een flexibel, veelzijdig plan en het vermogen hebben om in een oogwenk strategieën te verfijnen. Simpel gezegd, het winnende team zal degene zijn die aan het einde van het spel het grootste fortuin heeft vergaard.

Leerresultaten

How The West Was Won is een enorm succesvol experimenteel bedrijfsspel dat de vaardigheden van strategische planning, onderhandeling, netwerken en leiderschap naar voren brengt in een ervaring om nooit te vergeten.

Met een groot aantal beschikbare keuzes en een breed scala aan mogelijke uitkomsten moeten beslissingen als team genomen worden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Klanten hebben dit als platform gebruikt om hun eigen principes tegen het licht te houden zoals de waarde die ze voor de maatschappij creëren, milieueffecten, gebruik van hulpbronnen en hun invloed op het leven van medewerkers.

Related Testimonial

How The West Was Won bracht de belangrijkste boodschappen op een professionele en zeer leuke en boeiende manier over. De facilitator haalde de juiste boodschappen naar voren en benoemde de parallellen met het bedrijf.

Offerte Aanvraag