Joint Venture 4x4

Creëer een levensgrote Jeep

1.5 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Joint Venture 4x4 is een zeer boeiende en leuke teambuildingsactiviteit. Elk subteam racet tegen de klok om een 4x4 te bouwen, te bekleden en te stickeren. Rollen worden omgedraaid, kwaliteitsaudits en sterktetests uitgevoerd. Iedereen heeft een knaltijd in deze teambuildingsactiviteit.

Individuen nemen hun rollen zeer serieus. De jeep kan alleen worden voltooid als iedereen zijn steentje heeft bijgedragen. Het is als een pitstop waarbij teambuilding tussen individuen centraal staat, maar als een solide enkelvoudige eenheid beweegt - zowel de 4x4 als het team.

Communicatie tussen teams en teamrollen komen ook sterk naar voren in deze teamactiviteit. Teamwork en teambinding door grotere teams helpen om dit een echte netwerk winnaar te maken.

Leerresultaten

Deze op constructie gebaseerde teambuilding activiteiten brengen het beste in teams naar voren.

Functies, duidelijkheid in communicatie, projectmanagement, timemanagement en gemeenschappelijke doelen zijn slechts enkele van de onderwerpen hier.

De 4x4 is een cool product van weleer dat nog steeds een beeld vertegenwoordigt van kracht, eenvoud en dat je kunt gaan waarheen je maar wilt.

Als teambuilding activiteit heeft Joint Venture 4x4 veel componenten van projectmanagement. Bouw, montage, creatief ontwerp en timemanagement komen ook aan bod!

Offerte Aanvraag