Pop Factor

Recreëer een klassieke muziek hit

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Een Rock & Roll video zoals u hem nooit eerder gezien hebt! Op dezelfde golflengte zitten als de muziekgeneratie van uw groep. Roem, rijkdom en een fantastische levensstijl liggen in het verschiet als men een eigen video revival van een Gouwe Ouwe schrijft en produceert. Schitter in een klassieker uit de jaren 70 van de vorige eeuw waar jij de ster in bent!

Pop Factor combineert een dynamische en creatieve teamuitdaging waarin iedereen de kans krijgt om uit zijn dak te gaan en veel plezier te beleven. Waar het programma het toelaat kan er 's avonds een videodisco georganiseerd worden waar de mensen kunnen genieten van hun eigen video's die op een groot scherm of zelfs een videomuur worden afgespeeld.

Leerresultaten

In deze leuke uitdaging waarin veel gelachen wordt kunnen deelnemers hun remmingen laten gaan en creatief worden. Ze worden uitgedaagd buiten hun comfortzone te treden en met hilarische resultaten te acteren, op te treden en te filmen. Zo zag u die collega nog nooit!

De tijd is beperkt. Daarom is teamwerk, strategie en efficiënte toewijzing en implementatie van rollen en taken van het hoogste belang voor het behalen van succes. Door binnen een krap tijdsbestek te filmen en nog eens te filmen leren teams samen te werken op weg naar de gezamenlijke realisatie van een uitstekende prestatie.

Offerte Aanvraag