Push It!

Energieke interactieve tablet game

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
20 - 200

Programmaoverzicht

Push It! is een meeslepende, high-tech teambuilding ervaring die aan tafels gespeeld kan worden en die kan worden aangepast om uw belangrijkste boodschappen op een gedenkwaardige manier over te brengen. Elk team ontvangt twee draadloos gekoppelde tablets, bestuurd vanuit een centraal platform, om ervoor te zorgen dat deelnemers bij elke beslissing samenwerken.

De MC introduceert het spel en regelt als quizmaster het tempo van de activiteit en beheert alles draadloos. Een simpele druk op zijn knop en de volgende uitdaging verschijnt gelijktijdig op elke tablet. Teams nemen deel aan vaardigheidstests, fysieke uitdagingen en brainteasers die zijn aangepast om de productkennis te versterken en een speelse interactie te creëren.

Push It! kan op maat gemaakt worden om productkennis, merkbekendheid of uw gewenste unieke leerresultaten te versterken. Kies bijvoorbeeld aanvullende gepersonaliseerde opdrachten om van groepen teams te maken.


Leerresultaten

Push It! is ontworpen met minutieuze aandacht voor detail. Het is een unieke tablet-gebaseerde quiz met een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke interface die een maximale betrokkenheid bevordert. Push It! kan worden aangepast om productkennis, naamsbekendheid of uw gewenste leerresultaten te versterken.

Het geeft energie aan een conferentie, motiveert en maakt afgevaardigden enthousiast, omdat het de groep verenigt en een blijvende gedeelde ervaring creëert.

Offerte Aanvraag