Quickfire : Soccer

Soccer Thema Activiteiten rond Voetbal

30 minuten - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Quickfire Soccer is een teambuilding extravaganza ontworpen om iedereen bij het team te betrekken zonder plezier uit het oog te verliezen. Elk team representeert een 'FIFA World Cup Team'. De spelers beginnen het spel waarbij een app gebruikt wordt met een volgeladen iPad, een bonte verzameling voetbaluitrusting en een kleine hoeveelheid geld. Hun missie is om verstandig te investeren, de andere teams te slim af te zijn en zoveel mogelijk uitdagingen af te ronden voordat de scheidsrechter voor de laatste keer op zijn fluitje blaast.

De mentale, creatieve en actieve taken die de tablet-app voorschotelt kennen verschillende moeilijkheidsgraden en kunnen verschillende vormen aannemen - actiefoto's, videopresentaties, voetbal trivia, puzzels en nog veel meer! Of u nu van voetbal houdt of niet, deze game biedt voldoende keuzevrijheid om verschillende persoonlijkheidstypen aan te spreken. U hoeft geen voetbalgek te zijn om uw team in dit spel te ondersteunen

Na de officiële Kick Off gaan teams aan de slag met een grote hoeveelheid uitdagingen. Elke uitdaging waar een team aan meedoet kost geld en kent een beloning voor succesvolle afronding. Net zoals bij een Nationaal Voetbalelftal moeten succesvolle managers in Soccer Quickfire die uitdagingen kiezen waarvan ze overtuigd zijn dat het gekozen talent ze aankan. Leiderschap, strategie en effectieve communicatie zijn van belang om teams te helpen een voorsprong te behalen tijdens het jongleren met verschillende taken.

Het actietempo wordt gestaag opgevoerd tijdens het spel. In de rust kan de strategie nog worden bijgesteld voordat de atmosfeer haar hoogtepunt bereikt in de laatste minuten van het spel.

Met de FIFA World Cup 2018 in Rusland die snel dichterbij komt, is Soccer Quickfire dé manier om uw Nationale Voetbalteam te eren en uw eigen team te belonen door het promoten en aanmoedigen van het belang van de verschillende posities binnen het team.

Leerresultaten

In Soccer Quickfire werken succesvolle teams effectief samen om risico's goed in te schatten op weg naar een maximale beloning. Tijdens het spel moeten deelnemers hun stem laten horen en de rest van het team vertellen welke uitdagingen ze denken aan te kunnen. Het vertrouwen groeit wanneer uitdagingen succesvol worden voltooid en individuen elkaars verschillende capaciteiten leren waarderen.

Groepsuitdagingen vereisen dat teams innovatief denken. Zij moeten effectieve communicatieve vaardigheden gebruiken om tot een collectief gedeelde strategie te komen en vervolgens snel tot actie over te gaan.

Tijdens Soccer Quickfire wordt gegarandeerd veel en uitbundig gelachen! Het laat teams met een gevoel van opwinding en eenheid achter! Maar bovenal leren deelnemers hun eigen sterkten waarderen alsmede de uiteenlopende vaardigheden van hun teamleden.

Offerte Aanvraag