Rock Idol

Uitvoering & opname naar perfectie

2 - 3 uren
Binnen
Samenwerkend
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Rock Idol brengt de wereld van Pop, Rock, Rap, Heavy Metal en zelfs Garage naar uw conferentie! Muziek is een gemeenschappelijke band tussen culturen, leeftijdsgroepen en tijdperken! Net als in een bedrijf.

Rock Idol is geschikt als avondentertainment waarbij elk individueel team verantwoordelijk is voor een enkele soundtrack die wordt opgenomen in de compilatie van de uiteindelijke bedrijfssoundtrack.

Tijdens het evenement zullen teams verschillende "opnamestudio's" bezoeken om een bepaald segment van hun nummer uit te voeren en zodra het perfect is wordt het opgenomen.

Rock Idol is een ideale uitdaging waarbij teams afzonderlijk werken, maar tegelijkertijd toewerken naar een gemeenschappelijk doel door een beroep te doen op de individuele middelen en vaardigheden van hun team.

Leerresultaten

Rock Idol is een uitdaging waarbij teams afzonderlijk werken, gebruikmakend van individuele teamresources en -vaardigheden maar toch gezamenlijk werken aan een gemeenschappelijk doel. Innovatie en creativiteit spelen een rol wanneer teams hun muziektrack ontwikkelen.

Deelnemers geloven meer in zichzelf terwijl ze het schijnbaar onmogelijke leren: om instrumenten te bespelen en in een beperkte hoeveelheid tijd te zingen.

Offerte Aanvraag