Sands of Time

Ga de uitdagingen aan om de code te ontcijferen

1 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Teams racen tegen het zand in een zandloper om een reeks uitdagingen aan te gaan. In de vleermuis grot moeten ze de hiërogliefen decoderen en de letters ontcijferen om een woord te ontdekken dat een aanwijzing is dat het woestijnmysterie ontrafelen. Terwijl in 'The Desert Mine' teams geblinddoekte teamleden rondleiden om de juwelen te vinden.

'The Desert Crossing' daagt teamdynamiek uit terwijl ze alle teamleden naar de juiste posities in de woestijn moeten brengen. In "Jewel in the Pyramid" moeten alle teamleden tegelijk een grijparm grijpen om een juweel te vinden. Teams lossen een woestijnpuzzel op en lezen de aanwijzingen om de dinosaurus botten uit het woestijnzand in 'The Dig' bloot te leggen.

Zodra alle uitdagingen zijn voltooid komen teams samen met al hun aanwijzingen die ze uit de taken hebben gevonden en werken ze samen om het laatste mysterie op te lossen dat wat luchtig plezier tot gevolg heeft!

Leerresultaten

Bekwame communicatie en teamdynamiek zijn vereist om elke taak succesvol uit te voeren.

Daarnaast moeten alle teams samenwerken en hun aanwijzingen delen en hun verschillende vaardigheden gebruiken om het ultieme mysterie op te lossen.

Offerte Aanvraag