Shake It! Air DJ

Collectieve muziek video game

15 - 30 minuten
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Shake It! is een gigantische muzikale motion-based videogame waarbij de smartphones van de deelnemers als controllers worden gebruikt. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor het spelen van het juiste geluid in het juiste tempo, het in realtime scoren van punten voor zijn team, maar ook voor het in groepsverband produceren van muziek. Op het grote scherm volgen de deelnemers onze speciale bewegende score-interface waar een systeem van bewegende kleuren hen vertelt wanneer en wat ze moeten spelen. Directe feedback in de vorm van geluid wordt gegeven aan elk individu, en aan elk team in de vorm van scores en bonussen.

Shake It! kan op meerdere locaties tegelijk worden uitgevoerd: muziek wordt afgespeeld en scores worden in realtime weergegeven, in elke locatie zodat de opgewonden deelnemers ze kunnen zien. Geen behoefte aan multiplexing of geeking, onze interface is webgebaseerd en werkt op elke computer of telefoon met internetverbinding. U kunt in onze catalogus van liedjes kiezen voor het nummer dat het meest van toepassing is op uw evenement.

Leerresultaten

Decennia van internationale ervaring in muzikale teambuilding heeft geleid tot deze motion-based, all-compatibele web app die elk gewenst geluid kan spelen. Uw groep bereikt het op het eerste gezicht onmogelijke: samen een muziekstuk spelen zonder voorafgaande muzikale ervaring. De interface is instinctief, boeiend en iedere deelnemer moet een tokkelende beweging maken, waarbij elk team gelijktijdige bewegingen moet maken.

Hoewel Shake It! een energizer is leert het de deelnemers ook om hun vaardigheden correct te evalueren door de juiste hoeveelheid noten te kiezen, zodat ze het onmogelijke kunnen bereiken zonder meer te doen dan ze aankunnen, hun eigen capaciteiten te realiseren en hun individuele grenzen te verleggen zonder zich te schamen of zich geremd te voelen.

Offerte Aanvraag