Sound Crowd

Muzikale activiteit met draadloze koptelefoons

5 - 20 minuten
Binnen
Samenwerkend
15 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Sound Crowd zetten de deelnemers een koptelefoon op die is afgestemd op een bepaalde frequentie. Een stem vertelt hen om te luisteren en de handelingen uit te voeren die ze horen door de muziek heen. Al snel beginnen de deelnemers de opdrachten uit te voeren terwijl ze in de stille ruimte ronddwalen. Bij elke trackwijziging krijgt elke deelnemer een andere, zorgvuldig ontworpen actie voorgeschoteld. Geleidelijk aan gaat het vertrouwen omhoog en worden de acties uitbundiger.

Bij elke verandering wordt duidelijk dat niet iedereen dezelfde actie uitvoert, sommigen sturen een groep huskyhonden aan in een harde wind, terwijl anderen kijken naar en applaudisseren voor een prachtig vuurwerk met harde knallen en ooohs en aaas. Terwijl ze zich verplaatsen en zich onderling mengen ontdekken mensen wie dezelfde opdrachten als zijzelf uitvoeren en worden ze begeleid om zich te groeperen. De activiteit eindigt met een collectief muzieknummer waarbij iedereen wordt samengebracht om dezelfde akties te ondernemen.

Leerresultaten

Sound Crowd is een levendige ijsbreker die 100% betrokkenheid genereert en elke deelnemer laat bewegen, swingen en grijnzen. Sound Crowd een prachtig voorbeeld van barrières die wegvallen, omdat mensen door geluiden en acties verbonden worden terwijl hun gebruikelijke verbale communicatie wordt onderdrukt door de koptelefoon. Stel je voor wat er gebeurt als iedereen met elkaar in contact komt en lacht als ze elkaar ontmoeten en begroeten in een totaal uniek format waar geen verbale communicatie voor nodig is - gewoon pure lichaamstaal, enthousiasme, solidariteit, plezier en glimlachen.

Sound Crowd is leuk en uitdagend. Het voegt energie toe aan elke conferentie. Het is ontworpen met een flexibel formaat dat kan worden aangepast aan elke groep. Tracks worden op maat gemaakt om een ervaring te creëren die uw conferentiethema weerspiegelt of aanvult.


Dat was ontzettend leuk. Iedereen ontspande zich. We waren aan het bewegen en aan het netwerken zonder dat we ons zorgen hoefden te maken over het kiezen van de juiste woorden of het spreken van dezelfde taal! Het heeft mij doen beseffen hoe universeel de taal van muziek is!

Uniplan

Offerte Aanvraag