Survival!

Probeer dit spannend avontuur te overleven

3 - 8 uren
Buiten
Competitief
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Als het moeilijk wordt, wordt het karakter op de proef gesteld. Dat gebeurt ook in deze stimulerende uitdaging die vaak in een uithoek wordt gehouden! Deze test is ontworpen voor maximaal 25 personen. In deze test gaat het er echt om. Meestal wordt als locatie een uithoek gekozen.

Omdat ze het comfort van thuis ver achter zich hebben gelaten ontwikkelen teams snel een gevoel van wederzijds vertrouwen en onderlinge afhankelijkheid. Meteen wordt er een beroep gedaan op overlevingsvaardigheden! Naarmate de bekwaamheid toeneemt en de team identiteit en organisatie bekend worden neemt het moreel binnen de gelederen toe.

Catalyst is uniek in de manier waarop ze een gevoel van theater en entertainment introduceren in een evenement. Met de ingewikkeld gemaakte scenario's wordt een essentieel element toegevoegd - PLEZIER!

Leerresultaten

In Survival! worden deelnemers uit hun gewone omgeving gehaald en uitgedaagd om nieuwe vaardigheden te leren.

Teamleden ontwikkelen wederzijds vertrouwen en respect voor de anderen in hun groep, waarvan er velen er een andere werkstijl op na zullen houden.

De omgeving wordt gecontroleerd en de activiteiten, hoewel uitdagend, zorgen ervoor dat iedereen betrokken is de activiteit afrondt met een gevoel van persoonlijke prestatie.

Offerte Aanvraag