Swipe Face

Swipe de 'Zoom-vermoeidheid' weg

15 - 30 minuten
Binnen
Competitief
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Swipe Face is snel, leuk en uiterst eenvoudig. De perfecte manier om te ontspannen en externe teams met elkaar te verbinden. De spelers worden begeleid door onze vriendelijke host en worden uitgedaagd om opeenvolgende selfie-poses te maken, zoals 'Brullende Tijger' en 'Bolle Wangen'. De deelnemers krijgen slechts 30 seconden voor iedere foto, dus het tempo ligt hoog. Aan het einde van elke ronde geeft iedereen elkaar een cijfer, via de swipe-techniek zoals die ook bij Tinder wordt gebruikt. Uiteindelijk wordt onthuld welke deelnemer de poses het beste heeft uitgevoerd. De deelnemers gaan naar huis met een collage van gedeelde herinneringen. Deze activiteit kan met elk aantal deelnemers worden gedaan en de inhoud kan op verzoek worden aangepast.


Leerresultaten

Het behouden van een inclusieve sfeer is cruciaal voor de productiviteit van online vergaderingen. 'Virtuele energizers' zoals Swipe Face helpen bij het creëren van een ondersteunende cultuur, waarbij elke deelnemer zich comfortabel genoeg voelt om zijn ideeën en meningen te uiten. Swipe Face 'breekt het ijs' en helpt bij het overwinnen van ongemakkelijke stiltes die vaak voorkomen aan het begin van bijeenkomsten op afstand. Het is onvermijdelijk dat de traditionele werkpatronen veranderen. Daarom zijn de momenten waarop collega's samen lol hebben, zo belangrijk: die helpen namelijk om de onderlinge band zo stevig te maken als hij voorheen was in het reguliere kantoorleven.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag