Trading Post

In een razend tempo onderhandelen

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
24 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Trading Post speelt zich af in het wilde en wetteloze stadje Dodge City in de jaren 1860 - een tijd van grote mogelijkheden, en toch staan de onbewuste en slecht geïnformeerde mensen een ramp te wachten. Het spel vindt plaats over 4 jaar. Elk jaar begint met teams die handel drijven en eindigt als ze terugkeren naar hun respectievelijke wagens voor een uitbetaling op bepaalde goederen. Hier delen families kennis.

Naarmate het spel vordert bouwen teams relaties op met andere teams en delen ze de opgedane kennis. Een veelzijdige activiteit die door 12 tot 800 mensen kan worden gespeeld als een bedrijfstraining, tijdens een conferentie, voor het diner of na het diner.

Leerresultaten

Trading Post is een energiek spel van informatie verzamelen, onderhandelen en vertrouwen opbouwen - een uitstekende ijsbreker of conferentie-intermezzo. Een snelle en slimme activiteit waarbij teams onderhandelen en handelen om hun rendement te maximaliseren. Hoewel dit een competitieve oefening is zijn de meest succesvolle teams de teams die samenwerken met anderen om win-win resultaten op te bouwen terwijl ze zich tegelijkertijd richten op hun eigen eindresultaten.

Het is bijzonder succesvol als een evenement dat barrières zal doorbreken en groepen zal verenigen en tegelijkertijd de belangrijkste principes van onderhandelen zal versterken. Tijdens een evaluatieproces worden winnende strategieën gedeeld en wordt relevant leren toegepast op de werkplek.

Offerte Aanvraag