Urban Circus

Jongleren, diablo, bordspinnen & rolla bolla

1 - 4 uren
Binnen
Competitief
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Dit is een circus met attitude - waar uw mensen de sterren worden. Urban Circus begint met onze professionele circusartiesten die een show presenteren die net zo opwindend is als leuk.

Als de openingsvoorstelling eindigt kondigt de circusdirecteur aan het publiek aan dat ze in een mum van tijd ook in staat zullen zijn om alle acts die ze net gezien hebben zelf uit te kunnen voeren. Het publiek, nu zelf als performers, worden opgedeeld in teams en worden geïnstrueerd in vaardigheden zoals onder anderen jongleren, extreme diablo, bordspinnen en rolla bolla.

Na het voltooien van de training staan teams te popelen om met hun nieuwe vaardigheden te pronken voor de circusdirecteur. Urban Circus richt zich op het team en heeft alles te maken met het helpen en ondersteunen van anderen om hun doelen te bereiken.

Leerresultaten

Urban Circus richt zich op het team en heeft alles te maken met het helpen en ondersteunen van anderen om hun doelen te bereiken.

Deze met adrenaline doordrenkte, superleuke en afwisselend evenement zal deelnemers inspireren om verder te gaan dan hun persoonlijke en gedeelde verwachtingen die ze dachten te kunnen bereiken.

Offerte Aanvraag