We Can Do

Karate energizer

10 - 30 minuten
Binnen en buiten
Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Verhoog het energieniveau en injecteer een gezonde dosis vitaliteit met enkele karate oefeningen. In We Can Do worden de deelnemers door kihon begeleid - de basistechnieken van Karate, en de sleutel tot het beheersen van de eigen houding en mentaliteit. De introductie omvat een unieke ademhalingsoefening om geest en lichaam synchroon te laten verlopen. Dan volgt een reeks rekoefeningen om stress los te laten en de flexibiliteit te bevorderen, allerlei nuttige zelfhulpmiddelen die de deelnemers mee terug kunnen nemen naar hun bureau. Vanaf hier worden de deelnemers eenvoudige houdingen en handbewegingen aangeleerd - een vorm van zelfvoorbereiding.


Leerresultaten

Met behulp van ademhalingstechnieken, fysieke vormen en mentale oefeningen helpt We Can Do de deelnemers om hun focus te verbeteren, hun lichaam energie te geven en de stress en afleidingen van de dag af te schudden. We Can Do is ideaal voor elke leeftijdsgroep en bijna elke groepsgrootte. Unieke, stimulerende en gedenkwaardige start (of onderbreking) van uw conferentiedag! Deze inspirerende introductie tot de basisprincipes van Karate is een ideale energizer, een korte cardiovasculaire training die speciaal is afgestemd op het zakelijke publiek.

Karate verbetert het algemene welzijn en stimuleert assertiviteit en zelfvertrouwen. De We Can Do workout activeert de zintuigen en helpt de focus en concentratie te verbeteren.

Offerte Aanvraag