You Bet You Can

Investeer in je eigen prestaties

1 - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Dit actieavontuur maakt gebruik van YouTube mania en positioneert het in een flexibel teambuilding context.

YouTube documenteert een verbazingwekkend hoeveelheid bewijs van wat er allemaal bereikt kan worden als individuen samenwerken als één.

In You Bet You Can kunnen teams kiezen uit uitdagingen gecategoriseerd op ons eigen unieke e-platform. Vervolgens bekijken zij specifieke actie clips om vast te stellen of het haalbaar is.

De kern van het spel is gericht op teams die wedden op hun eigen prestaties.

Bereik de criteria voor succes binnen het gegeven tijdsbestek en zij verdubbelen hun inzet. Als ze falen verliezen ze niet alleen de geïnvesteerd tijd en moeite, maar ook hun oorspronkelijke investering!

Leerresultaten

In You bet You Can moeten teams leren om efficiënt en effectief samen te werken aan het opsporen en benutten van individuele sterke punten.

Ze moeten realistisch zijn in hun inschatting van hun collectieve vaardigheden. Ook moeten ze hun spelplan steeds opnieuw beoordelen bij elke uitdaging waarop ze inzetten en die ze aanpakken.

Teams die hun vaardigheden nauwkeurig inschatten en leren om hun energie te focussen en hun middelen effectief te beheren zijn de uiteindelijke winnaars.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voeg iets extra's toe aan deze activiteit door de punten die door de teams worden verzameld te koppelen aan contante donaties van uw bedrijf. Alle deelnemers worden uitgenodigd om liefdadigheidsinstellingen te kiezen die zij persoonlijk willen ondersteunen.

Offerte Aanvraag