Cake Off

Ontwerp & versier een taart met het bedrijfsthema

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - 200

Programmaoverzicht

Teams worden voorzien van basisingrediënten en hulpmiddelen om een voorgebakken taart te ontwerpen en te versieren. Teams halen daarbij alles uit de kast. Vanaf de eerste tekeningen voor het conceptontwerp, tot het knippen, stapelen, vormgeven en decoreren. Met een reeks bonusuitdagingen kunnen ook extra versieringen of grotere voorwerpen gewonnen worden. Deze kunnen net het verschil uitmaken tussen een gelukte of mislukte taart.

Als alle taarten klaar zijn worden ze op een rij gezet en geven de teams een presentatie over de inspiratie achter hun versiering. De jury kiest een winnend team en kent een prijs toe voor de beste taart!

Leerresultaten

Cake Off biedt een reeks innovatieve en op maat gemaakte teamactiviteiten voor alle deelnemers. Het benadrukt de voordelen van individuele participatie en teamsamenwerking terwijl het bedrijfsspecifieke doelstellingen en organisatorische waarden incorporeert.

Cake Off is een leuke, gedenkwaardige manier om waarde te creëren door inspirerend samenzijn.

In feite werkt de groep deelnemers al bakkend aan begrippen als teamspirit, betrokkenheid, groepsgevoel en missie & visie.

Offerte Aanvraag