Over Ons

We laten graag meer zien van wie we zijn en waarom we doen wat we doen. Catalyst Nederland is onderdeel van het Catalyst teambuilding netwerk, actief in meer dan 50 landen. Wat ons bindt over zoveel grenzen en culturen is de fascinatie voor leren en groeien.

Ontdek Catalyst teambuilding in Nederland en hoe we onze spelvormen inzetten om via gamification snel resultaten te boeken. Maak kennis met ons deskundige en ervaren team. Lees meer over Catalyst Global, de grondleggers van teambuilding en ontdek waarom we zo trots zijn om deel uit te maken van het Catalyst Team Building Netwerk.


catalyst netherlands

Over Catalyst Nederland

De producten voor teambuilding van Catalyst Global worden in Nederland verkocht en geleverd onder exclusieve licentie van WindShift. Windshift is actief in Wijk aan Zee, Scheveningen, Zandvoort, Kijkduin en in heel Nederland.

Lees verder

Catalyst Global

Over Catalyst Global

Catalyst Global is de grondlegger van zakelijke teambuilding. Het bekroonde bedrijf dat meer dan 30 jaar geleden werd opgericht gebruikt de kracht van intelligent spelontwerp om de cultuur van teams met blijvende resultaten positief te beïnvloeden.

Lees verder

catalyst network

Catalyst Teambuilding Netwerk

Het grootste netwerk van teambuilding providers met vertegenwoordigers in meer dan 50 landen. We delen een sterk gemeenschappelijk doel en werken samen aan het vergroten van branchekennis, levering van evenementen, verkoop- en marketingstrategieën, doorverwijzingen van klanten en nog veel meer. Samen kunnen we hoogwaardige resultaatgerichte teambuilding programma's leveren, waar ook ter wereld.

Lees verder

haka action catalyst teambuilding

Catalyst Global Network Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste wereldwijde nieuws van het Catalyst Team Building Network, 's werelds grootste netwerk van teambuilding organisaties.

Lees verder

b1g1 study tour

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Dankzij het Lifetime Partnership van Catalyst met het Global Giving Initiative, Buy1GIVE1 (of B1G1), kunnen we een echt verschil maken voor mensen die we misschien nooit zullen ontmoeten. B1G1 is een social onderneming en non-profit organisatie met als missie het creëren van een wereld vol geven.

Lees verder