Over Ons

We laten graag meer zien van wie we zijn en waarom we doen wat we doen. Catalyst Nederland is onderdeel van het Catalyst teambuilding netwerk, actief in meer dan 50 landen. Wat ons bindt over zoveel grenzen en culturen is de fascinatie voor leren en groeien.

Ontdek Catalyst teambuilding in Nederland en hoe we onze spelvormen inzetten om via gamification snel resultaten te boeken. Maak kennis met ons deskundige en ervaren team. Lees meer over Catalyst Global, de grondleggers van teambuilding en ontdek waarom we zo trots zijn om deel uit te maken van het Catalyst Team Building Netwerk.


catalyst netherlands

Over Catalyst Nederland

De teambuilding activiteiten van Catalyst Global worden in Nederland exclusief aangeboden door Windshift. Windshift is actief in heel Nederland.

Lees verder

Catalyst Global

Over Catalyst Global

Catalyst Global is de grondlegger van het bouwen van bedrijfsteams. 's Werelds toonaangevende ontwerper van bedrijfsspelen met een portfolio van 140 bewezen programma's. Deze teambuildingprogramma's worden wereldwijd verspreid door leden van het Catalyst Team Building Netwerk. Catalyst Nederland heeft de exclusieve licentie voor het verkopen en leveren van Catalyst- teambuildingprogramma's op Nederland.

Lees verder

catalyst network

Catalyst teambilding netwerk

Catalyst Nederland is een trots lid van het Catalyst Teambuildingnetwerk met meer dan 50 vertegenwoordigers in meer dan 90 landen. We delen best practices en werken samen om hoogwaardige teambuildingprogramma's overal ter wereld te leveren.

Lees verder

haka action catalyst teambuilding

Teambuilding industrie Nieuws - Catalyst Nederland

Catalyst Nederland is een trots lid van het grootste netwerk van teambuildingorganisaties ter wereld. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de teambuildingindustrie van het Catalyst Teambuildingnetwerk.

Lees verder

b1g1 study tour

Maatschappelijke verantwoordelijkheid met impact - Catalyst Nederland

Dankzij het Lifetime Partnership van Catalyst Nederland met het Global Giving Initiative, Buy1GIVE1 (of B1G1), kunnen we een echt verschil maken voor mensen die het nodig hebben. B1G1 is een sociale onderneming en non-profit organisatie met als missie het creëren van een wereld vol geven.

Lees verder