IJsbrekers en Energizers

Energizers vormen een interactief verhaal met de deelnemers om de resultaten van de conferentie te maximaliseren.

Doorbreek het ongemakkelijke gebabbel en de barrières die tussen mensen tijdens conferenties en evenementen kunnen ontstaan met onze fantastische teambuilding ijsbrekers en energizers. Het perfecte excuus om de deelnemers in beweging te krijgen en met elkaar te laten praten, en dit alles terwijl u een leuke pauze-activiteit introduceert of aan uw bedrijfsevenement begint. Ijsbrekers zorgen ervoor dat de deelnemers op een prettige manier kennis met elkaar maken, zonder dat ze zich meteen hoeven te profileren of voor een groep worden gezet. Daarnaast is het inzetten van onze energieke activiteiten halverwege een lange, doorlopende conferentie een uitstekende manier om de deelnemers weer op te peppen en op te frissen nadat ze enige tijd op één plek hebben gezeten.

Wat zijn IJsbrekers en Energizers?

De beste manier om een ijsbreker of energizer samen te vatten is als een korte, gamified netwerkoefening die individuen aanmoedigt om met elkaar te praten of als een middel om elkaars persoonlijke sterke en zwakke punten te leren kennen. In onze energizer sessie 'Mexican Railway' gaan de teams met elkaar de strijd aan om als eerste hun spoorlijn te bouwen en te laten werken.

Waarom Teambuilding IJsbrekers en Energizers inzetten?

Zelfs de meest sociale extroverte mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig om aan de slag te gaan tijdens een conferentie of zakelijke bijeenkomst - vooral rond mensen die ze niet kennen of bij een grotere mensenmassa. Dat is logisch, want de meeste mensen hebben nu eenmaal een excuus nodig om uit hun schulp te kruipen en met de mensen om hen heen te gaan praten en socialiseren. Als de deelnemers eenmaal op gang zijn gekomen is het veel gemakkelijker om te communiceren met de mensen om hen heen. Dit komt de sfeer direct ten goede, maar ze aan de slag krijgen kan soms best lastig zijn.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Aanverwante case studies