Nieuwe Teambuildingsactiviteiten

Catalyst is gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve oplossingen voor teamontwikkeling. Bekijk de huidige trends.

Bij Catalyst Global zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van gloednieuwe teambuildingsactiviteiten, die uw medewerkers kunnen helpen bij het ontdekken van hun verborgen potentieel. Verbeter de onderlinge communicatie, bevorder de samenwerking, ontwikkel uw leiders en verhoog de productiviteit met onze nieuwe teambuildingsactiviteiten. Ze zijn wereldwijd beschikbaar via het Catalyst Global Network. Catalyst Global is gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve oplossingen voor teamontwikkeling; al meer dan 35 jaar ontwerpen we baanbrekende producten. Door de trends op het gebied van het bedrijfsleven, de technologie en de motivatiepsychologie van dichtbij te volgen, zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze producten blijft gewaarborgd en dat ze in overeenstemming zijn met het huidige zakelijke denken.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder