Haka Action - Remote

Verkwikkende online energizer

10 - 30 minuten
Binnen
Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Warm je armen, nek, gezichtsspieren, tong en stem op en maak virtueel contact aan het begin van je vergadering, tijdens een conferentie, of als plezierig tussendoortje met je team. De Haka is de krachtige oorlogsdans van de Maori-krijgers, waarmee ze hun kracht en strijdbaarheid tonen. Het wordt ook opgevoerd bij speciale feestelijke gelegenheden, of als welkom voor belangrijke gasten.

De deelnemers worden online begeleid door onze energieke coaches. Uw medewerkers leren de woorden, bewegingen en de betekenis van de Haka. Vervolgens laten ze hun kunsten zien in een spetterende groepsuitvoering. Het is mogelijk om er een spelelement aan toe te voegen, voor een nog krachtigere en boeiendere belevenis. Ben je klaar om uit je schulp te kruipen en actief te worden met je team?

Leerresultaten

Vergaderingen op afstand kunnen ongemakkelijk aanvoelen zonder een 'warming-up'-activiteit om te ontspannen en deelnemers met elkaar in contact te brengen. Haka Action is een geweldige activiteit die voor iedereen, ongeacht de lichamelijke mogelijkheden, geschikt is. Elke deelnemer kan op zijn eigen niveau meedoen, zonder zich ongemakkelijk te voelen. In Haka Action worden deelnemers aangemoedigd om hun remmingen los te laten en een open houding te hebben. In een veilige omgeving brengen ze hun creativiteit tot uiting. Door Haka Action voelen uw medewerkers zich fris en verkwikt en met elkaar verbonden. Bovendien zullen ze gemotiveerd zijn om de uitdagingen die voor hen liggen aan te gaan.

Offerte Aanvraag