CSI La Hacienda

Een mysterieuze 3D-whodunit

1.5 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

CSI La Hacienda is een meeslepende whodunnit-teambuildingactiviteit waarbij de teamvaardigheden zoals deductief redeneren en gezamenlijke besluitvorming worden aangescherpt. Teams moeten samen proberen het mysterie rondom de dood van Roberto Gonzalez op zijn Haciënda op te lossen. Met behulp van een detectivekoffer, bewijsmateriaal en een handig webgebaseerd 360 Virtueel Touringplatform, gaan de teams op onderzoek uit op de Haciënda om het mysterie van de Gonzalez-familie op te lossen.

Via de game-app krijgen de teams verschillende raadsels en uitdagingen voorgeschoteld. De antwoorden worden ingevoerd en met elk juist antwoord wordt een aanwijzing ontgrendeld die het team kan helpen bij het oplossen van het mysterie. Tijdens hun tocht door de kamers van de Haciënda, vinden de teamleden allerlei voorwerpen die ze kunnen helpen bij hun zoektocht. Om verdachten te elimineren, moeten de teams samen besluiten nemen en deductief redeneren. Het team dat de raadsels en uitdagingen het snelst juist beantwoordt, zal de waarheid ontdekken en uiteindelijk winnen.

Leerresultaten

Om informatie te verzamelen, moeten de deelnemers van CSI La Hacienda goed observeren. Door gebruik te maken van effectieve communicatie delen ze hun bevindingen over aan het team. Kritisch denken en reflectie helpt de teams om de feiten te analyseren en interpreteren. Door middel van deductief redeneren en het bespreken van individuele interpretaties en meningen, zullen de deelnemers moeten proberen het onderling eens te worden. Aangezien het mysterie onder tijdsdruk moet worden opgelost, zullen de teams samen de juiste keuzes moeten maken. Het onderlinge vertrouwen en de teamspirit wordt bij dit spel uitgedaagd en ontwikkeld.

Offerte Aanvraag