CSI La Hacienda

Vind samen de dader van de moord op Roberto Gonzalez

1.5 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Roberto Gonzalez is dood gevonden op zijn landgoed in Mexico. De politie heeft alles zorgvuldig afgesloten, maar ze hebben geen concrete aanwijzingen wie het gedaan heeft. Jullie missie: ontrafel het mysterie rondom de dood. CSI La Hacienda is een spannende zoektocht naar de dader.

Gewapend met een detectivekoffer vol bewijsmateriaal en een tablet met een complete virtuele 3D virtuele plattegrond van het landgoed duiken de teams diep in de wereld van de Gonzalez-familie. Terwijl jullie je een weg banen door de verschillende kamers van de Haciënda, stuiten jullie op diverse raadsels en uitdagingen. Elk correct antwoord ontsluit een nieuwe aanwijzing die essentieel kan zijn voor het oplossen van het mysterie.

Teamleden zullen moeten samenwerken, voorwerpen verzamelen en bewijs analyseren om verdachten uit te sluiten en de ware toedracht te achterhalen. Het team dat deze puzzels het snelst en nauwkeurigst oplost, ontrafelt de waarheid en claimt de overwinning.

Leerresultaten

In CSI La Hacienda, wordt van de deelnemers verwacht dat ze scherp observeren en effectief communiceren om cruciale informatie te verzamelen en te delen met hun team. Deze ervaring benadrukt het belang van kritisch denken en reflectie, aangezien teams de verzamelde feiten moeten analyseren en interpreteren om dichter bij de oplossing te komen.

Door deductief redeneren en het uitwisselen van individuele interpretaties en meningen, worden de deelnemers uitgedaagd om consensus te bereiken binnen hun team. Gezien het mysterie onder tijdsdruk opgelost moet worden, is het essentieel dat teams snel en efficiënt de juiste keuzes maken. Dit proces test niet alleen het onderlinge vertrouwen, maar bevordert ook de teamspirit.

CSI La Hacienda biedt een unieke kans om teamverband te versterken en communicatievaardigheden te ontwikkelen, terwijl deelnemers samenwerken onder druk om een mysterie te ontrafelen.

Offerte Aanvraag