CSI La Hacienda

Een mysterieuze 3D-whodunit

1.5 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

CSI La Hacienda is een meeslepende 360-whodunnit-teambuildingactiviteit waarbij de teamvaardigheden deductief redeneren en gezamenlijke besluitvorming worden aangescherpt. Teams moeten samen proberen het mysterie rondom de dood van Roberto Gonzalez op zijn Haciënda op te lossen. Met behulp van een detectivekoffer, bewijsmateriaal en een handig webgebaseerd 360 Virtueel Touringplatform, gaan de teams op onderzoek uit op de Haciënda om het mysterie van de Gonzalez-familie op te lossen.

Via de game-app krijgen de teams verschillende raadsels en uitdagingen voorgeschoteld. De antwoorden worden in de game-app ingevoerd en met elk juist antwoord wordt een aanwijzing ontgrendeld die het team kan helpen bij het oplossen van het mysterie. Tijdens hun tocht door de kamers van de Haciënda, vinden de teamleden allerlei voorwerpen die hen kunnen helpen bij hun zoektocht. Om verdachten te elimineren, moeten de teams samen besluiten nemen en deductief redeneren. Het team dat de raadsels en uitdagingen het snelst juist beantwoordt, zal de waarheid ontdekken en uiteindelijk winnen.

Leerresultaten

Om informatie te verzamelen, moeten de deelnemers van CSI La Hacienda goed observeren. Door gebruik te maken van effectieve communicatie brengen ze hun bevindingen over aan het team. Kritisch denkwerk en reflectie helpt de teams om de feiten te analyseren en interpreteren. Door middel van deductief redeneren en het bespreken van individuele interpretaties en conflicterende meningen, zullen de deelnemers moeten proberen onderling tot overeenstemming te komen. Aangezien het mysterie onder tijdsdruk moet worden opgelost, zullen de teams bij het nemen van gezamenlijke beslissingen divergerend moeten denken. Het onderlinge vertrouwen en de eenheid van een team wordt bij dit spel uitgedaagd en ontwikkeld.

Offerte Aanvraag