Values Game

Betrokkenheid bij kernwaarden

30 minuten - 1 uur
Binnen
Competitief
10 - 100

Programmaoverzicht

Kernwaarden zijn niet alleen theoretische concepten, maar praktische instrumenten die elk aspect van hoe een bedrijf functioneert en interacteert met de omgeving beïnvloeden. Ze zijn essentieel voor moderne organisaties in een concurrerende en voortdurend veranderende zakelijke omgeving. Kernwaarden zijn de diepgewortelde principes die, als iedereen ze goed kent, richting geven en keuzes maken makkelijker maakt.

Tijdens de Values Game ontvangen alle teams een tablet en een rugzak waarmee ze de omgeving gaan verkennen. We gebruiken jullie kernwaarden als uitgangspunt en voegen opdrachten toe die te maken hebben met jullie kernwaarden. Dit kunnen actieve en creatieve opdrachten zijn, maar ook breinbrekers zodat er voor iedereen een kans wordt geboden om het voortouw te nemen.

Aan het einde kan iedereen jullie kernwaarden dromen en bestaat er overeenstemming over welk gedrag er bij deze kernwaarden hoort.

Leerresultaten

Breng jullie kernwaarden op een speelse manier onder de aandacht. De teams verkennen het gedrag dat past bij jullie kernwaarden en komen zo tot consensus over wat voor jullie belangrijk is.

Het actief vormgeven van de kernwaarden zorgt voor het nemen van beter beslissingen en het heeft een positief effect op de bedrijfscultuur. Het geeft richting en schept een sterke band tussen medewerkers.

Aan het einde ontvang je de foto’s en video’s waarin jullie medewerkers uitleggen wat jullie kernwaarden inhouden. Deze beelden kan je nog op allerlei manieren intern gebruiken.

Offerte Aanvraag