Geurige Miss World China

Gepubliceerd op 12 sep. 2012 door Mark Davenport

40 Chinese Miss World kandidaten werken samen om nieuwe geuren te creëren in teambuilding activiteit, Essence of Excellence.

Als onderdeel van de week die naar de eindselectie van de Chinese afgevaardigde naar de Miss World verkiezing leidt namen de deelnemers deel aan het creëren van een nieuwe geur. De communicatie-, samenwerkings- en creatieve vaardigheden van de dames werden op de proef gesteld terwijl ze meededen aan Catalyst Global's teambuilding evenement, Essence of Excellence.

Catalyst Global Directeur Mark Davenport was speciaal voor het evenement naar China gevlogen. Na een korte introductie in de parfumindustrie gaf Mark elk team een instructie om door te mixen een individuele geur te creëren die een bepaalde aangegeven markt zal aanspreken. In zes teams verdeeld gingen de dames aan de slag met de parfumkits. De Miss World juryleden scoorden niet alleen het teamwerk maar ook hoe goed de teams hun klanten begrepen hadden door boven-, midden- en basisnoten te combineren om tot de perfecte geur te komen.


“Ik was geweldig onder de indruk van de kwaliteit van de geuren die de kandidaten hadden geproduceerd, zo goed in feite dat ze allemaal een proefmonster naar huis hebben genomen. Miss World even buiten beschouwing gelaten, het is goed om te vermelden dat Essence of Excellence niet alleen voor glamour girls is. Door het combineren van de unieke combinatie van ingrediënten in onze op maat gemaakte parfumkits kunnen teams mannelijke, vrouwelijke en frisse jonge unisex geuren samenstellen.

Een geur samenstellen is een erg interessant en interactief proces, ik heb er geen moeite mee om dit aan een geheel mannelijk publiek aan te bevelen. In al onze game testsessies hebben we van de 'jongens' alleen maar positieve geluiden gehoord.

In termen van dit aan een zakelijke boodschap koppelen is het belangrijk om te weten dat deze oefening teams echt dwingt om een emotionele verbinding met hun klanten te maken. Er zijn niet zoveel teambuilding ervaringen op de markt die op dit gebied opereren."

Mark Davenport onthult meer over Essence of Excellence


Alle Klantverhalen