MVO Teambuilding

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) speelt een cruciale rol in moderne bedrijven, waarbij nadruk wordt gelegd op de impact van hun activiteiten op mensen, het milieu en de bredere maatschappij, en het nemen van verantwoordelijkheid hiervoor. We bieden specifieke programma’s als teambuilding voor goede doelen. Bijvoorbeeld onze Give Backpack activiteit. Tijdens deze activiteit vullen deelnemers rugzakken met essentiële benodigdheden, die vervolgens gedoneerd worden aan daklozen. Je doet zo direct iets terugdoen voor de gemeenschap terwijl je samen plezier hebt. Deze aanpak van MVO teambuilding toont onze toewijding aan onze sociale verantwoordelijkheid. Onderstaande activiteiten zijn zo ontworpen dat geven de basis is waar de activiteit omheen is gebouwd.

Bij Windshift CATALYST zijn we trots op onze samenwerking met B1G1, een sociale onderneming die is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het leveren van een gestructureerde en betekenisvolle bijdrage door hun reguliere zakelijke acties rechtstreeks te koppelen aan mondiale ontwikkelingsinitiatieven. B1G1 faciliteert een unieke manier voor bedrijven om liefdadigheid in hun bedrijfsvoering te integreren; bij elke aankoop door een klant draagt het bedrijf bij aan een vooraf bepaald goed doel.

Door deze samenwerking geven we elke teambuildingactiviteit een MVO-dimensie. Dit jaar ondersteunen we bijvoorbeeld vrouwelijke ondernemers in Tanzania met bedrijfstrainingen voor iedere deelnemer die deelneemt aan een van onze evenementen.

Neem Contact Op