Fun & verbinding

Vergroot de betrokkenheid en verbinding door samen te bouwen aan een gevoel van betekenis, doel en saamhorigheid

Teams connect and engage with Beat the Box

Het vergroten van de betrokkenheid en de verbinding tussen medewerkers is één van de belangrijkste redenen om een teambuilding programma te organiseren. Het ontwikkelen van een gevoel van betekenis, doel en saamhorigheid is van fundamenteel belang voor de betrokkenheid van werknemers. En medewerkersbetrokkenheid heeft een direct effect op de bedrijfsprestaties.

Medewerkers zijn echt betrokken als ze eigen verantwoordelijkheden hebben gekregen die ze begrijpen en aankunnen - ze weten waar ze in het Grote Geheel passen. Ze voelen zich vertrouwd en verantwoordelijk zonder dat ze gemicromanaged worden. Ze voelen zich persoonlijk en intellectueel uitgedaagd. Ze kennen hun plaats in het team - waar ze om hulp kunnen vragen en succes kunnen vieren. Ze worden vaak erkend en als gevolg daarvan blijven ze groeien in hun persoonlijke vaardigheden. Als gevolg hiervan leidt deze mate van betrokkenheid tot de volledige benutting van middelen. Dit resulteert in bedrijfsgroei.

Teambuilding activiteiten spelen een veelzijdige rol bij het verbeteren van de verbinding en betrokkenheid van werknemers. Leuke teambuilding activiteiten en personeelsuitstapjes zijn een geweldige manier om een team te belonen. Teambinding en netwerkoefeningen vergroten de betrokkenheid van de medewerkers door het ontwikkelen van waardering voor anderen en een gevoel van saamhorigheid.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Aanverwante case studies