Grote groepen

Teambuilding activiteiten voor grote groepen vanaf 200 deelnemers waarbij iedereen actief betrokken is.

Met de juiste planning en logistiek kan je een grote groep mensen betrekken bij een productieve teambuilding activiteit. Zoals bij elke teambuilding activiteit start het met de vraag: "Waarom organiseren we deze teambuilding?". Precies dezelfde vraag als bij kleinere groepen. Zodra je hebt vastgesteld welke resultaten je wilt bereiken kan je gaan bedenken welke teambuilding activiteit succesvol kan zijn. Sommige activiteiten voor kleinere groepen werken niet voor grotere groepen. Voor het organiseren van effectieve en onderhoudende spellen voor grote groepen is een goede logistieke planning en expertise nodig. Het vergt deskundigheid om te zorgen dat elk individu actief bij zijn/haar groep wordt betrokken, dat er samenhang is en een gevoel van gedeelde ervaring gedurende het hele programma.

Of je nu één activiteit voor de hele groep wilt organiseren, of meerdere losse activiteiten tegelijk wilt laten lopen, er is genoeg keuze. Onderstaande programma's zijn voor ons relatief makkelijk te schalen. Als onderdeel van het wereldwijde Catalyst netwerk kunnen we materialen, begeleiding en expertise inschakelen vanuit omringende landen. Zo kunnen we een activiteit voor 500, 1000 deelnemers of zelfs méér met net zoveel vertrouwen aanbieden als een kleinschalig evenement.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Aanverwante case studies