Practice Skills

Oefen Human Skills (vroeger soft skills) in een veilige en speelse omgeving tijdens een teambuilding programma

De meeste organisaties hebben een vorm van ontwikkelings- of leiderschapsprogramma's om hun meest getalenteerde medewerkers op te leiden. Tijdens deze programma's leren deelnemers specifieke vaardigheden die nodig zijn tijdens hun dagelijkse werk en leven. Teambuilding programma's zijn een mooie manier om alle medewerkers de kans te bieden zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd te leren wat de sterke punten zijn van de collega's waar je dagelijks mee samenwerkt.

Medewerkers voelen zich beloond als ze de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen tot betere collega's of zelfs betere mensen. Teambuildingsprogramma's kunnen een essentiële rol spelen bij het oefenen van wat vroeger Soft Skills werden genoemd, maar nu meer bekend staan als Human Skills. Tijdens deze activiteiten zorgen we voor een veilige en speelse omgeving die bij uitstek geschikt is om gedrag te vertonen dat past bij de kernwaarden van de organisatie.

Enkele voorbeelden van de Human Skills die kunnen worden opgenomen in onze teambuildingsprogramma's zijn empathie, effectieve communicatie, kritisch denken, veerkracht en zelfbewustzijn.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Aanverwante case studies