Kingfisher Asia werkt samen met een nieuwe missie

Gepubliceerd op 28 feb. 2014

Een belangrijke internationale retailer had Catalyst's partner Team Building Asia in de arm genomen om een vol dagprogramma samen te stellen zodat alle werknemers de nieuwe Missie, Versie en Waarden van het bedrijf konden vieren.

140 deelnemers kregen een serie ideeën uitgereikt om grote kartonnen platen te merken, te labelen en uit te snijden en in vier identieke figuren te vouwen. Van deze figuren werd toen een puzzel gemaakt om een pyramide op ware grootte te bouwen.

Door samen te werken in vierentwintig kleinere teams werden door de deelnemers taken uitgereikt, middelen gedeeld en snel samengewerkt om hun teampyramide te bouwen. Hierna werden de individuele pyramides samengevoegd bij die van andere teams om zo een octaëder te bouwen. Dit zorgde voor coöperatie en samenwerking tussen buurteams en gaf een forum voor integrerende middelen en vaardigheden.

De net aan elkaar vastgemaakte figuren boden drie niveaus van een veel grotere pyramide met als doel om de hele organisatie te integreren. Teams 12 – 24 zorgden voor de basis, terwijl teams 5 – 11 het middenstuk samenvoegden, voordat teams 1 – 4 als laatsten de bovenkant van de hele pyramide verzorgden.

Dit gigantische bouwwerk werd toen versierd met de nieuwe Missie, Versie en Waarden van het bedrijf om te zorgen dat alle deelnemers versterking en internalisering ervoeren. De pyramide is gebouwd met behulp van teamwerk en het delen van middelen; zo kan het bedrijf ook succes behalen door hun Missie, Versie en Waarden toe te passen op een zelf-, team- en organisationeel niveau met de complete pyramide als vertegenwoordiging.

"Flat Out Pyramids is een opwindende en leuke teambuilding activiteit met een echt gevoel voor het doel wat onze teamleden op een lijn heeft gebracht met het bedrijf's visie en missie." Anthony Sutcliffe, Director of Global Sourcing, Kingfisher Asia Limited.

Flat Out Pyramids teambuilding activiteit

Alle Klantverhalen