Metso-glimlach met Corporate Bodybuilding

Gepubliceerd op 22 mei 2015

Een kans om iedereen te leren kennen, samen op te treden en een WOW effect bij de deelnemers te veroorzaken.

We waren op zoek naar een teamactiviteit waarin mensen de kans krijgen om elkaar te leren kennen, samen op te treden en een WOW effect bij de deelnemers te veroorzaken. Seikkailu stelde Corporate Bodybuilding voor.

"We wilden ook een meeslepende activiteit zonder zweetdruppels. Toen Seikkailu o.a. Corporate Bodybuilding voorstelde werd het meteen mijn favoriet en ik ben nog steeds hartstikke blij dat we precies deze activiteit hebben gekozen. Seikkailu deden hun uiterste best om het Metso logo er zo perfect mogelijk uit te laten zien met het vinden van de juiste filmplek, de juiste logokleuren, organiseren van t-shirts met dezelfde kleuren, en rekening houden met de zon en schaduwen.

Hoe de activiteit werd uitgevoerd was zelfs voor mij een verrassing wat vanuit het standpunt van een organisator erg prettig is. En wat hebben we allemaal veel lol gehad! Muziek, dans en wat grappige acties om iedereen op te vrolijken zijn niet te zien in de video maar speelden een grote rol in hoe succesvol de activiteit was. Wij hebben allemaal nog steeds een grote Metso-glimlach op onze gezichten. Een extra pluspunt is het feit dat we nu een geweldige video hebben om intern te gebruiken. Een geweldig DANK JE WEL voor de uitstekende medewerking! Ik zal niet aarzelen om jullie bij iedereen aan te bevelen."

Alle Klantverhalen