Inheemse spellen op incentive reizen naar de Filippijnen

Gepubliceerd op 25 jun. 2015

Catalyst Team Building Philippines ontwierp en leverde een Catalyst Global’s Olympiade-stijl teambuilding evenement, Two Tribes in het Shangri-La’s Mactan Resort and Spa in Cebu City op de Filipijnen.

Tweehonderd werknemers van een multinational industriële productiemaatschappij die op een incentivereis naar de Filipijnen waren, kwamen in een verzengende hitte samen om deel te nemen aan dit leuke teambuilding evenement.

Two Tribes is een viering van inheemse spellen vanuit alle hoeken van de wereld. Elk van de zorgvuldig uitgedachte sportieve tribal uitdagingen is ontworpen om mensen met allerlei verschillende fysieke bekwaamheden deel te laten nemen in een leuke en ondersteunende omgeving.

Ondanks de verzengende hitte kwamen de tribes meteen in actie en voltooiden alle speurtochten terwijl ze lol hadden en moesten lachen tijdens de confrontatie tussen de Rode Tribe en de Blauwe Tribe.

De Rode Tribe won de algehele activiteiten met een totaalscore van 77 Ingots terwijl de Blauwe Tribe de titel van Beste Haka prestatie wist te pakken.

Alle Klantverhalen