Blockbusters

Teams maken een movie trailer

2 - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

BlockBusters daagt deelnemers uit om de zakelijke boodschappen van uw bedrijf te vertalen naar dynamische, opvallende filmtrailers die recht op hun doel afgaan en de essentie van het voorkomende probleem vangen.

De teams zijn voorzien van een keur aan rekwisieten, gedrukte gebruiksaanwijzingen die de technische aspecten van het maken van een trailer uitleggen en een tablet met een digitaal sjabloon met vaste elementen; soundtrack, placeholder voor media (die ze zelf moeten vervangen met een eigen plaatje of van een bestaande bron) en lege titels die ze moeten scripten. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke video van hoge kwaliteit is en er professioneel uitziet.

Hun uitdaging is echter om te zorgen dat het relevant is en ze zullen ontdekken dat hiervoor goed nadenken, planning en deskundige uitvoering en opperst zelfvertrouwen nodig is!

Elk team krijgt een ander thema en dit zorgt voor veel afwisseling aan het einde van event-screenings.

Leerresultaten

BlockBusters weerspiegelt de echte wereld van het maken van films met strakke deadlines, hoge verwachtingen en druk om te leveren. Deelnemers leren dat duidelijkheid en focus het creatieve proces ondersteunen en het uitvoeren van een complexe taak een stuk eenvoudiger maken.

De vele verschillende rollen; technisch, schrijven en acteren vereisen een grote diversiteit aan vaardigheden en persoonlijkheden en teams moeten hun personeel dienovereenkomstig managen. Soms rollen vullen als er voor een bepaalde rol in het team geen duidelijke vaardigheid aanwezig is.

Related Testimonial

We konden geen geschiktere activiteit bedenken om het thema van onze jaarlijkse conferentie tot uitdrukking te brengen.

Bank Yahav, Israel

Offerte Aanvraag