's Werelds Eerste 24-uurs Treasure Hunt

Gepubliceerd op 13 dec. 2016 door Esther Daniel

Met 's werelds eerste 24-uurs corporate Treasure Hunt, kwamen Catalyst Global’s partners wereldwijd - het grootste internationale netwerk van corporate teambuilding professionals – de afgelopen week bijeen om terug te geven aan de gemeenschap via hun Corporate Social Responsibility (CSR) event Go Give

Go Give is door Catalyst Global ontwikkeld als teambuilding oplossing die vreugde kan vermenigvuldigen door samen te geven.

"Het profiteren van een zorgzaam concept door middel van een consistent, echt CSR-programma is een win-win-oplossing", zegt Esther Daniel, hoofd marketing bij Catalyst Global. "Voordelen die verder gaan dan de vreugde van het geven wanneer werknemers deelnemen aan een georganiseerd donatieprogramma. Er is meestal ook sprake van een leerproces en betrokkenheid als groep."

Het evenement begon om 6 uur 's morgens op 12 december in Auckland, Nieuw Zeeland en sloot 24 uur later in Mount Manganui, Nieuw-Zeeland.

Na zonsopgang over de hele wereld begroetten 52 teams in 40 landen de ochtend met een spannende speurtocht die hen in een race tegen de klok en elkaar zoveel mogelijk uitdagingen liet oplossen.

Deze checkpoint-activiteiten omvatten foto-uitdagingen, vragen, video-uitdagingen en meer. Elke uitdaging was gekoppeld aan bepaalde B1G1-projecten, waardoor teams het project konden selecteren waaraan ze bij het voltooien van elke activiteit wilden geven.

Over het geheel genomen heeft het evenement 152.013 impacts opgeleverd ter ondersteuning van verschillende initiatieven in landen als Thailand, Bangladesh, Maleisië, India, Moldavië, Nepal, Malawi, Kenia en Peru. Initiatieven die betrekking hebben op voeding, medicatie en voorlichting aan risicogroepen, bomen planten, naaimachines voor vrouwen, kippen voor gezinnen, en irrigatiesystemen voor dorpen en nog veel meer.

Prijzen werden verdeeld over drie categorieën, waarbij Ierland werd uitgeroepen als het winnende team, India als de winnende partner, en Dubai als de hoogste toezegger - die allemaal met vreugde hun winsten aan B1G1-projecten teruggaven.

Verder deden alle deelnemende teams mee aan een trekking om voor een van hun stafleden een plaats te bemachtigen om deel te kunnen nemen aan de komende B1G1 studiereis naar Cambodja, met Team Up Events. Hierbij werd Nieuw-Zeeland geselecteerd als de winnende partner. Team Up Events NZ heeft aangekondigd dat Sales Manager, Joanna Hall in januari hun team en Catalyst Global in Cambodja zal vertegenwoordigen. Het is een passende prijs voor iemand die op de universiteit afstudeerde in Aziatische Studies met een focus op Zuidoost-Azië en Cambodja in het bijzonder.

"Ik ben blij en trots dat ik de Catalyst Teambuilding network's ambassadeur ben op deze reis. Catalyst Global, bedankt voor deze kans," aldus Hall, “De kans om een verschil te maken en om de effecten van onze inspanningen te kunnen aanschouwen ten behoeve van het Catalyst Global netwerk maakt mij enorm dankbaar!"

Het Go Give evenement gaf niet alleen terug aan de wereldgemeenschap, maar bracht de partners van het Catalyst Global netwerk nog dichter bij elkaar, waardoor 's werelds topteambuilding experts sterker werden dan ooit tevoren.

Alle Klantverhalen