Go Team - Go Give

Lol hebben terwijl je geeft

1 - 3 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Met behulp van een tablet en de Go Team-app bekijken teams checkpoints om een project voor een goed doel te selecteren. De unieke Go-team 'volg de pijl' aanwijzingen begeleiden teams naar hun gekozen bestemming. Bij aankomst werken de deelnemers samen om door GPS geactiveerde uitdagingen aan te gaan, waaronder vragen, cryptische aanwijzingen en fotografische criteria. Succes leidt tot een bijdrage voor het gekozen 'geefproject'. Het team gaat vervolgens naar een andere bestemming en een andere uitdaging toe.

Updates, feedback en scores worden in realtime bijgehouden terwijl teams hun geweldige 'race om te geven' doorlopen. Terug bij de thuisbasis wordt elk team gecontroleerd en kan het op belangrijke punten in hun avontuur bonusmissies krijgen die kunnen bijdragen aan een totaalproject.

Het creatieve platform van het Go Team is geschikt voor alle niveaus en terreintypen. Go Team deelnemers kunnen worden uitgedaagd om bruisende steden, ruige paden, beboste gebieden of zelfs waterpartijen aan te pakken.

Aanvragen voor Go Team - Go Give zijn grenzeloos - geschikt voor werknemersbetrokkenheid, opleiding van personeel, productlanceringen, marketing en promoties, oriëntaties of het verzamelen van feedback.

Zie meer van uw conferentielocatie, verken specifieke leerresultaten, heb plezier en geef energie aan uw team terwijl u levens op de planeet beïnvloedt.

Leerresultaten

Go Team - Go Give genereert vriendschappelijke concurrentie tussen teams, en bevordert de samenwerking tussen de hele groep terwijl ze werken aan een gemeenschappelijk doel - een verschil maken!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Stel je voor dat voor elke keer dat je deelnam aan een activiteit tijdens een teambuilding evenement een hongerig kind een maaltijd kreeg ... iemand toegang kreeg tot levensreddend water ... of dat er een boom werd geplant ...

B1G1 is een sociale onderneming en non-profitorganisatie met een missie om een wereld te creëren die vol is met geven. In tegenstelling tot conventionele goede doelen helpt B1G1 kleine en middelgrote bedrijven om meer sociale impact te bereiken door activiteiten in hun dagelijkse zakelijke activiteiten in te zetten om unieke Geef Verhalen te creëren. Elke zakelijke transactie (en als gevolg daarvan uw dagelijkse activiteiten) kan levens redden vanaf slechts 1 cent.

Go Team - Go Give kan naadloos geïntegreerd worden in B1G1-projecten. Voorafgaand aan het evenement helpen we u bij het selecteren van B1G1-projecten voor uw team en op basis van uw gewenste leerresultaten ontwikkelen we een traject en een reeks uitdagingen die bij uw groep passen.

Related Testimonial

We hebben echt genoten van Go Give. De activiteit van het Go Team was erg leuk en er werd veel gelachen. Ik heb het gevoel dat we elkaars sterke punten allemaal een beetje beter hebben leren kennen. Dat is geweldig! Verreweg het beste aspect was de kans om samen aan goede doelen te geven. Ik beveel Go Give dan ook van harte aan".

Cervello

Offerte Aanvraag