DStv Digital Media breekt teambuilding record

Gepubliceerd op 13 mrt. 2017

In februari verpletterden teams van DStv Digital Media het huidige record door 600 teams van over de hele wereld te verslaan. Dream Team Catalyst leidde 6 Beat the Box sessies op 15 and 16 februari.

Op dag een verbaasde Team 2 iedereen toen ze het huidige wereldrecord verbraken. Maar ze konden slechts minder dan 24 uur de eer vasthouden aangezien, aangespoord door het behaalde record, team 5 hun record verbrak en de nieuwe Wereldkampioen Beat the Box werd door het snelste record neer te zetten sinds het eerste van 2016. Facilitatoren van Dream Team Catalyst prijsden deelnemers dat ze al snel het belang beseften van samenwerking in dit ogenschijnlijk competatieve spel en nog belangrijker, dat ze een vlekkenloos plan moesten bedenken en uitvoeren om kennis te delen en gebruik te maken van de sterke kanten van alle 22 leden van het team.

Beat the Box is een origineel teambuildingspel, waarin teams hun diverse vaardigheden moeten combineren om een serie uitdagingen, puzzels, raadsels, logische problemen en activiteiten op te lossen, creatieve oplossingen moeten ontwikkelen om een code te kraken. Om te winnen moeten ze de code op een draadloos toetsenbord invoeren en de doos openen voor de tijd om is! Beat the Box kwam in 2016 op de markt, verspreid door het Catalyst Global teambuilding netwerk. Het duurde niet lang voor het immens populair werd bij Catalyst Global's netwerk van 52 vertegenwoordigende landen.

Het spreekt tot de verbeelding van organisaties van over de hele wereld en de competitie is fel! Strikte regels zijn vastgesteld om ervoor te zorgen dat scores juist worden geregistreerd. Het door DStv Digital Media neergezette nieuwe criterium is nu een ongelofelijke 55 minuten en 30 seconden. Met honderden teams die verspreid over zes continenten meedoen aan dit populaire teambuilding evenement vraag je je af, hoe lang kan dit record nog vaststaan? Zou het echt onder de 55 minuten kunnen komen?

Het programma met DStv Digital Media is onderdeel van een lopend trainings- en teambuildingprogramma dat in 2016 aanving. Het unieke programma dat ontworpen is door Dream Team Catalyst, Zuid Afrika in nauwe samenwerking met DStv Digital Media, garandeert blijvende gedenkwaardige uitkomsten nog lang nadat de activiteit is afgelopen. Het programma begon afgelopen september met Orchestrate!. Nog zo'n boeiend en lonend teambuilding programma van de reeks produkten van Catalyst Global waar individuen in minder dan twee uur nadat ze zijn samengekomen als een orkest spelen. De gezamenlijke vreugde op de gezichten van de deelnemers in de video brengt tranen in je ogen! In de volgende fase van het programma deden teams van DStv Digital Media mee aan FrezBiz workshops, een op een spel gebaseerde training die ondernemend denken ontwikkelt. FreshBiz dat door het Catalyst Global netwerk wordt gedistribueerd is al met groot succes naar meer dan 50.000 workshopdeelnemers in 20 landen gebracht.

DStv Digital Media staat tussen de top werkgevers in de Careers in Africa Employer of Choice omdat ze nog steeds een sterke reputatie hebben als een geweldige werkgever om voor te werken. Dream Team Catalyst biedt al meer dan 25 jaar vreugde, uitstekende teambuilding- en trainingsprogramma's die vertrouwen, samenwerking en communicatie opbouwen zodat iedereen tevreden is met zijn werk en die uitstekende uitzichten voor zaken doen opleveren.

Alle Klantverhalen