Beat the Box

Kraak de code en ontsnap aan je grenzen

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
15 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

'Beat the Box' begint met een intrigerende opdracht: een mysterieuze videoboodschap waarin een onbekende stem de deelnemers uitdaagt om een geheime code te otndekken. Elk team heeft een gesloten metalen box waarin verschillende koffers met sloten zitten. Elk met eigen raadsels en puzzels. Terwijl de klok langzaam weg tikt, stijgt de spanning.

Teams duiken diep in de puzzels, kraken complexe combinaties, en ontrafelen het ene na de andere mysterie om toegang te krijgen tot de volgende koffer. De ultieme uitdaging? Het ontcijferen van een finale code die in een elektronisch slot moet worden ingevoerd voordat de tijd verstrijkt. Ben je klaar om de box te verslaan n te bewijzen dat jouw team onder druk de problemen kan oplossen?

Leerresultaten

In 'Beat the Box' zijn teamwork en een gedeelde mindset essentieel voor succes. Deelnemers moeten hun verschillende vaardigheden bundelen om uitdagingen aan te gaan en creatieve oplossingen te bedenken onder hoge druk. Hoewel de spanning soms tot twijfel kan leiden, is het juist een logische aanpak gecombineerd met zelfvertrouwen die teams naar succes leidt.

Deze activiteit is een ware test van teamwerk; het leert teams om efficiënt en effectief te opereren binnen een strikte tijdslimiet. Zonder al te veel weg te willen geven is 'Beat the Box' is een unieke oefening in samenwerking waarbij teams in de cruciale laatste fase van het spel moeten samenkomen om de juiste code te ontdekken en het spel te overwinnen.

Related Testimonial

Teambuilding activiteiten georganiseerd door Bureau ŪPAS, die Catalyst Global vertegenwoordigt, zijn geweldige en innovatieve bedrijfssimulaties, die creativiteit, intensieve samenwerking en een hoge mate van betrokkenheid binnen het team aanwakkeren. Het vult de deelnemers met positieve adrenaline en creëert een perfecte manier om plezier te hebben, maar de activiteiten hebben ook een groot potentieel om te worden gebruikt als waardevolle leerhulpmiddelen, die rijke inzichten verschaffen over teamgedrag en een onderdeel kunnen zijn van een teamontwikkelingsplan om de prestaties te verbeteren. Ik zou zeker aanraden Beat the Box, Bean Around the World en The Domino Effect teambuildingsprogramma's uit te proberen.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Offerte Aanvraag