Beat the Box

Ontsnap aan je grenzen

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
15 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Beat the Box begint met een mysterieuze videoboodschap waarin een vreemde stem de deelnemers uitdaagt. Elk team krijgt een metalen box. Binnenin bevinden zich een aantal afgesloten koffers met elk een mysterie dat ontrafeld moet worden. Op de achtergrond tikt een klok die de minuten aftelt.

Teams proberen de problemen op te lossen, de combinaties te kraken en de mysteries te ontrafelen om van de ene koffer naar de andere te gaan. Uiteindelijk moeten ze een code ontcijferen en in een elektronisch combinatieslot invoeren voordat de tijd is verstreken. Can you Beat the Box?

Leerresultaten

In Beat the Box zijn teamwork en een gezamenlijke mindset onontbeerlijk voor succes. Deelnemers combineren hun verschillende vaardigheden voor het aangaan van problemen en het ontwikkelen van creatieve oplossingen. De druk is intens en soms zullen teams twijfelen of het ze zal lukken maar een logische aanpak en zelfvertrouwen zorgen voor succes.

Een echte teamwerk test. Tijdens de activiteiten leren teams efficiënt en effectief binnen de beperkte tijdslimieten te werken. Beat the Box is een echte oefening in teamwerk want in de laatste fases van het spel moeten de teams samenwerken en hun aanwijzingen bundelen om de juiste code te vinden.

Related Testimonial

Teambuilding activiteiten georganiseerd door Bureau ŪPAS, die Catalyst Global vertegenwoordigt, zijn geweldige en innovatieve bedrijfssimulaties, die creativiteit, intensieve samenwerking en een hoge mate van betrokkenheid binnen het team aanwakkeren. Het vult de deelnemers met positieve adrenaline en creëert een perfecte manier om plezier te hebben, maar de activiteiten hebben ook een groot potentieel om te worden gebruikt als waardevolle leerhulpmiddelen, die rijke inzichten verschaffen over teamgedrag en een onderdeel kunnen zijn van een teamontwikkelingsplan om de prestaties te verbeteren. Ik zou zeker aanraden Beat the Box, Bean Around the World en The Domino Effect teambuildingsprogramma's uit te proberen.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag